Скъпи Кире,драги Кики,благи Авео,другарки и другари!Аз неведнъж съм казвал и признавал, че по начало съм една икзлючително скромна и семпло устроена личност. Простовата на моменти.Най-вероятно поради тази причина се опитвам да разсъждавам семпло и простовато, след като си мисля, че за да бъде извършвана една дейност от един или няколко души, те задължителност би следвало да имат мотивация да извършват дейността.Ето защо, аз предполагам, че хората, които прецениха, че е добре на база 11 000 и незнам колко потребители да се направят едни пари - без значение колко са те - ще се облагодетелстват, като компенсация за изразходването на толкова много, забележете:- нерви и време в което биха могли да са със семействата си- лични пари.Интересното е, че безусловно се подчертава факта, колко много голяма е личната инвестиция на неколко хора...един кръг така да се каже, преди някой си да си помисли, че те в един момент биха искали да се облагодетелстват. Интересна е и отявлеността с която се оспорва въпросното облагодетелстване посредством досадни реклами, които както вече казах имат странични влияния върху невинните потребители, като мен и тяхното зрение.Неколко души са се заели да ме убеждават, колко не прав, не честен и злобен съм аз, защото съм си позволил да изкажа логично предположение. Дори се опитват да ми приписват твърдения. Но нека ви разясня - да кажеш, че някой се облагодетелства от нещо не означава, че твърдиш, че той е крадец. Облагодетелстване не е синоним на "кражба". За справка може да намерите корена на думата "облагодетелстване" и да разберете, какво означава.Смятам, че ако не друго, поне трябва да сте разбрали, че ако искам да кажа нещо го казвам - ако смятам, че крадете от нещо, шях да кажа: вие крадете. Но не мога да го кажа, защото според мен е неуместно- няма от къде. Просто ви казах, че се опитвате да превърнете форума в дразнещо и не привлекателно място, според моите виждания.Освен това, аз ви предложих - като е толкова огромен проблема с "издръжката" на интернет-форума и сайта - напишете какви суми са ви необходими, напишете, колко са заделени за тази цел(както твърдите) и да видим, дали пък потребителите няма да помогнат.Защото единственото, което се разбира е, че ви трябват пари за нещо - не се знае за какво и колко - и поради това, ще има реклами, които да са по средата на екраните или пък някъде дугаде...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Досадни реклами във форума!
Collapse
X
-
Ти предполагаш, а за ти казвам: нямаме такива идеи.Каквото и да правим тук го правим безвъзмездно.Единствената ни мотивация е да популяризираме любимата ни марка.Ако продължиш да предполагаш същото, както и досега - то явно няма как да те убедя в обратното. Твое право е да вярваш в каквото си искаш.Ако форумът ти се отразява толкова зле на зрението - имаш пълното право да не му отделяш толкова голямо внимание.Получи трибуна и мнението ти се чу...Мисля че потребителите дават своя принос за форума именно чрез гледането на въпросните реклами.И това е по честният начин тъй като всеки потребител който посещава форума го дава в еднаква степен спрямо останалите.Защото ако стигнем до събиране на пари ще се намери поне един потребител на форума които от 9 кладенеца вода ще извади за да се обоснове че това е излишно, неправилно, грешно, дразнещо, нечестно и т.н.Справка последната форумна кампания за набиране на средства за изоставени от родителите си деца. Мисля че дори цитат имаше и в тази тема.Не мислиш ли че така не е честно - всички ползват а само някои издържат ?А екипът за поддръжка не е богоизбран - погледни че той постоянно се променя в зависимост от възможностите за отделяне на време и мотивацията на членовете му.За две години откакто сме демократичен форум се смениха почти всички модератори и администратори.И до сега няма върнат някой който е пожелал да работи за форума в момент когато е имало нужда.
Коментар
-
PASSARELLA хайде стига си писал глупости!? Всеки нормален човек прочел тази дискусия би разбрал за, какво иде реч, но ти като навин на пружина! Знаеш си едно и също. Хайде, като забогатеем и сменим фиатките с мерцедеси ще ти подметнем и на теб 20-30лв. да си траеш! Голям човек си, а пък разсъждаваш наивно!? Всъщност ще споделиш ли някакъв свой принос за форума, че аз не се сещам? Или може би това, че обиждаш, изказваш се неадекватно и имаш предупреждение трябва да те прави нещо повече от останалите потребители? Напротив! За мен си под тях. За пореден път призовавам за уважение към няколкото човека, които се грижат този форум да го бъде! А реклами ще има. Като не ти харесва си плащай за HBO и гледай филми без реклами! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Kuku написа:Кое, баце, НЕ важи за всички в този форум?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Kuku написа:Кое, баце, НЕ важи за всички в този форум?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim, съгласен съм с теб. Определено тук за пореден път мога да споделя, че PASSARELLA...така да го кажа не ми е от любимците. Не ми харесват изказванията му, обиждал е и мен (то кой ли не е). Но лично на мен този тон и тези определения и то от един "Почетен член" не са ми приятни и понятни. Лично мнение. А за рекламите - нека ги има и нека даже и да се печели от този форум. Няма нищо лошо в това. Правиш нещо като хората - печелиш дивиденти.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Kuku написа:Кое, баце, НЕ важи за всички в този форум?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Към PASSARELLA:Като председател на УС и председател на сдружението те каня, да заемеш моето място. Бих желал да се облагодетелстват и други, а не само АЗ и онази групичка. Всички които се интересуват от развитието на Фиат Форум България знаят, че се облагодетелстваме по много и различни начини.И накрая те МОЛЯ да организираш пролетната среща, и да се заемеш с администрацията на форума.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
PASSARELLA написа:Скъпи Кире,драги Кики,благи Авео,другарки и другари!Аз неведнъж съм казвал и признавал, че по начало съм една икзлючително скромна и семпло устроена личност. Простовата на моменти........PASSARELLA написа:Неколко души са се заели да ме убеждават, колко не прав, не честен и злобен съм аз, защото съм си позволил да изкажа логично предположение. Дори се опитват да ми приписват твърдения. Но нека ви разясня - да кажеш, че някой се облагодетелства от нещо не означава, че твърдиш, че той е крадец. Облагодетелстване не е синоним на "кражба". За справка може да намерите корена на думата "облагодетелстване" и да разберете, какво означава.Смятам, че ако не друго, поне трябва да сте разбрали, че ако искам да кажа нещо го казвам - ако смятам, че крадете от нещо, шях да кажа: вие крадете. Но не мога да го кажа, защото според мен е неуместно- няма от къде. Просто ви казах, че се опитвате да превърнете форума в дразнещо и не привлекателно място, според моите виждания.Освен това, аз ви предложих - като е толкова огромен проблема с "издръжката" на интернет-форума и сайта - напишете какви суми са ви необходими, напишете, колко са заделени за тази цел(както твърдите) и да видим, дали пък потребителите няма да помогнат......Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
kilar написа:Към PASSARELLA:Като председател на УС и председател на сдружението те каня, да заемеш моето място. Бих желал да се облагодетелстват и други, а не само АЗ и онази групичка. Всички които се интересуват от развитието на Фиат Форум България знаят, че се облагодетелстваме по много и различни начини.И накрая те МОЛЯ да организираш пролетната среща, и да се заемеш с администрацията на форума.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
PASSARELLA написа:В следствие на тези доводи, смятам, че е нормално да заявя, че ми писва сериозно от държавата. Не смятам да протестирам и не смятам да се опитвам да променя нещо. Защото НЕ ЖЕЛАЯ. Просто чакам момента, в който ще я напусна. И ще се отрека от нея. Повярвайте ми - когато след година-две си взема багажа, първата ми работа в новата родина ще бъде свързана с това, да се отрека от България и да залича гражданството си. Да го няма. А ако един ден има война - пръв ще бъда на страната на врага.Защото България е една, отдавна изгубена кауза...Дирите и се губят някъде от 1940-та насам.
Коментар
-
PASSARELLA написа:В следствие на тези доводи, смятам, че е нормално да заявя, че ми писва сериозно от държавата. Не смятам да протестирам и не смятам да се опитвам да променя нещо. Защото НЕ ЖЕЛАЯ. Просто чакам момента, в който ще я напусна. И ще се отрека от нея. Повярвайте ми - когато след година-две си взема багажа, първата ми работа в новата родина ще бъде свързана с това, да се отрека от България и да залича гражданството си. Да го няма. А ако един ден има война - пръв ще бъда на страната на врага.Защото България е една, отдавна изгубена кауза...Дирите и се губят някъде от 1940-та насам.PASSARELLA написа:Дайте да направим една форумна среща час време преди мероприятието?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
fihi
Абе хора, защо изобщо се занимавате с него?А ако един ден има война - пръв ще бъда на страната на врага.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар