Колеги модератори, предлагам във всички раздели с изключение на раздел "Хайде... конете", когато се появи тема в която става въпрос за явно и умишлено погазване на закона, директно да се заключва или трие без предупреждение. Ето от няколко дни е налице поредната тема за максимални скорости. Цитират се стойности 150-160... 210 дори! От такива теми някой вземе че се засегне, и отива на магистралата и започва - първа - втора - девета бърза, и после "вдигнах 180, вдигнах 350...." Не знам някъде в България да е разрешено движение с такава скорост. Изобщо всякакви постове в които авторите целенасочено искат да ни покажат как са нарушили закона, да не се толерират! Законът може да не е перфектен, но ние сме длъжни да го спазваме във вида в който е. Това включва директно изтриване на теми като "Питане за акт" - ето там някой си иска да кара без винетка, и пита колко ще му е глобата. Демек преди да направи нарушение, вече го планира. Или пък "Хванаха ме със 160 да изпреварвам неправилно, колко точки ще ми вземат..." Просто не ми се рови - колко много теми са свързани с истории за грубо неспазване на закона и въпроси "А вие така правите ли като мен?" Дори и аз самия се похвалих като минах по цариградско със 150, ама от това нито оная ми работа е по-голяма (с извинение за епитета!), нито пък получих награда за геройство. Единственото е че застраших няколко живота, за което дълбоко съжалявам и повече не се повтори
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар