Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Сега се консултирах и с Esper ...Вчера е имало прекъсване на захранването.Днес проблеми със връзката но явно не във всички направления ...Няма проблеми с форума ...
Нещо Гугъл беше сдал багажа ... явно се случва на всички А грешката в нашата страница ... не е фатална. Причината за нея е в код на Гугъл Аналитикс който сме вмъкнали за статистика на посещенията.
Да ама тази вечер сигурно от 10-я път успя да ми изкара актуалните теми.Да не говорим че успях да влезна чак на третия път.С други сайтове нямам този проблем.
Грешката, за която съобщаваше браузъра (долу в левия ъгъл) действително беше следствие от вмъкването на кода от Google. Но мисля, че причината е в phpBB (софтуера на форума). Както и да е, леко коригирах кода и сега скриптът се изпълнява без грешка (т.е. не би трябвало да си получава съобщението долу вляво).@lov: Това не би трябвало да има връзка изкарването на актуалните теми.
До г-н Форум Администратора на форума на ФИАТ. Г-н председател, забелязах неточност в появяването на един от надписите, а именно "гараж", когато съм получил лично съобщение. Моля да обърнете внимание, когато имате възможност. За справка - това го виждам така на компютър с 14-инчов монитор, с резолюция на изображението - 1024 на 768 пиксела. Колата ми е с двигател 1.9 JTD, аако има значение, зареждам само на ЕКО. Предварително ви благодаря.
Оги, прочети си личното съобщение (1) и гаражът ще се качи горе. Старнно и моята е 1,9JTD но такъв проблем не забелязвам Майтапя се Снощи добавих линк към сайта който малко измести останалите. Тествано е на 1024Х768 но не съм се сетил че при непрочетени съобщения се добавят още символи в реда. Ще го коригирам!
Оги, прочети си личното съобщение (1) и гаражът ще се качи горе. Старнно и моята е 1,9JTD но такъв проблем не забелязвам Майтапя се Снощи добавих линк към сайта който малко измести останалите. Тествано е на 1024Х768 но не съм се сетил че при непрочетени съобщения се добавят още символи в реда. Ще го коригирам!
Той гаражът си беше горе, и докато съм разцъквал, ми е дошло, и гаражът ми слезе. После го вдигнах без проблеми. Иначе линкът към сайта е полезен
Оправено е вече. Не би трябвало да слизат менютата на два реда вече.Този линк поправи една несправедливост - от сайта се влиза във форума а за обратното се налагаше да се изписва адреса.
Коментар