Уважаеми колеги... моля сериозно да разгледате преложението ми да се направят два подраздела с написаните по-горе имена! Някак досадно ми е (а и, като чета не само на мен) всяка четвърта тема да е за масла и гуми! Наблибжава зимата и ще зачестят въпросите "Какви зимни гуми да си купя?", или "Има ли смисъл от зимни гуми"! Нека форумът ни бъде забавен, а не досаден! Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подраздел "Масла" и "Гуми"!?
Collapse
X
-
Явор Митев
donnna написа:нищо против... макар да мисля, че който си е решил, пак ще пуска теми за гуми и масла в Общи приказки
Коментар
-
Re: Подраздел "Масла" и "Гуми"!?
Vladim написа:Уважаеми колеги... моля сериозно да разгледате преложението ми да се направят два подраздела с написаните по-горе имена! Някак досадно ми е (а и, като чета не само на мен) всяка четвърта тема да е за масла и гуми! Наблибжава зимата и ще зачестят въпросите "Какви зимни гуми да си купя?", или "Има ли смисъл от зимни гуми"! Нека форумът ни бъде забавен, а не досаден! Поздрави!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Предлагам да се направи раздел "Бурмата на левото тръкало - тая дето е отгоре..." Колеги - и без това станаха доста раздели - на нам колко си екрана излизат ... Дежурните теми си ги знаеме - какво има са се дразниме - мене даже вече ме развеселяват - само си казвам "Пак се почна!" и отминавам развеселен...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Предлагам да се направи раздел "Бурмата на левото тръкало - тая дето е отгоре..." Колеги - и без това станаха доста раздели - на нам колко си екрана излизат ... Дежурните теми си ги знаеме - какво има са се дразниме - мене даже вече ме развеселяват - само си казвам "Пак се почна!" и отминавам развеселен...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:kiro_of_the_day написа:Предлагам да се направи раздел "Бурмата на левото тръкало - тая дето е отгоре..." Колеги - и без това станаха доста раздели - на нам колко си екрана излизат ... Дежурните теми си ги знаеме - какво има са се дразниме - мене даже вече ме развеселяват - само си казвам "Пак се почна!" и отминавам развеселен...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Vladim, ти поне си наясно, че фундаменталният проблем не е толкова правенето на (под)раздела, колкото прехвърлянето на старите теми в него (или поне основните). А за важните теми: много отдавна съм предложил да се възприеме едно просто правило - не повече от 5 важни теми в раздел. Ако вече има 5 такива и трябва да се прави нова тема важна, една от старите трябва да загуби този статут. Наистина е много досадно прескачането на купища вехти писания, докато човек стигне до същинското четиво.То и затова отдавна се стигна до парадокса никой да не чете важните теми. Yellow_Flash_Colorz_PDT_26ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho, нали има търсачка, т.е. темите могат с неособени усилия да се издират, групират и прехвърлят. Ако трябва аз ще се хвана да търся и ще изкарам линковете на всичките теми за гуми да речем!? А и общо взето идеята ми е да не се досажда с едни и същи теми занапред, затова да има подраздели.А за това, как се взимат решения за промени във форума... ми е пределно ясно!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар