Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подраздел "Масла" и "Гуми"!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подраздел "Масла" и "Гуми"!?

Уважаеми колеги... моля сериозно да разгледате преложението ми да се направят два подраздела с написаните по-горе имена! Някак досадно ми е (а и, като чета не само на мен) всяка четвърта тема да е за масла и гуми! Наблибжава зимата и ще зачестят въпросите "Какви зимни гуми да си купя?", или "Има ли смисъл от зимни гуми"! Нека форумът ни бъде забавен, а не досаден! Поздрави!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

нищо против... макар да мисля, че който си е решил, пак ще пуска теми за гуми и масла в Общи приказки
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      нищо против... макар да мисля, че който си е решил, пак ще пуска теми за гуми и масла в Общи приказки
      ....аааа, "ми нии за къв сме тука"...

Коментар

Re: Подраздел "Масла" и "Гуми"!?

Vladim написа:
        Уважаеми колеги... моля сериозно да разгледате преложението ми да се направят два подраздела с написаните по-горе имена! Някак досадно ми е (а и, като чета не само на мен) всяка четвърта тема да е за масла и гуми! Наблибжава зимата и ще зачестят въпросите "Какви зимни гуми да си купя?", или "Има ли смисъл от зимни гуми"! Нека форумът ни бъде забавен, а не досаден! Поздрави!
        Очаквайте също и темите за "Какъв акумулатор да си купя?", "Акумулатора ми умря".
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

може да се кръсти "Гуми, масла, ремъци, филтри, акумолатори и други консумативи....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Re: Подраздел "Масла" и "Гуми"!?

Tornado написа:
            ...Очаквайте също и темите за "Какъв акумулатор да си купя?", "Акумулатора ми умря".
            Да, или "Защо ми се запотяват прозорците?"!

Коментар

.Подкрепям идеята.Може като първи пост да има някои общи съвети и обяснения като за непросветени(мен включае),а също да се включат и антифриза и термостата сред тях.

Коментар

Бях пуснал предложение за такъв раздел, ама чувай у......йо! На никой не му се играе да систематизира наново темите за гуми!

Коментар

кервана си вЪрви а кучетата си лаят...
                  Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

Предлагам да се направи раздел "Бурмата на левото тръкало - тая дето е отгоре..." Колеги - и без това станаха доста раздели - на нам колко си екрана излизат ... Дежурните теми си ги знаеме - какво има са се дразниме - мене даже вече ме развеселяват - само си казвам "Пак се почна!" и отминавам развеселен...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Предлагам да се направи раздел "Бурмата на левото тръкало - тая дето е отгоре..." Колеги - и без това станаха доста раздели - на нам колко си екрана излизат ... Дежурните теми си ги знаеме - какво има са се дразниме - мене даже вече ме развеселяват - само си казвам "Пак се почна!" и отминавам развеселен...
                      Киро... извинявай, но проблемът касае и важните теми, които заемат по половин страница в някои раздели! някой ми бе писал, че се обсъжда да се вземат мерки - грънци! Много от тези теми отдавна не са актуални и това да седят на мястото за Важни теми е някакъв никому ненужен лукс. Мисля, че предлагаме нещо градивно, не виждам, защо постът ти започва с подигравка. Хайде ако обичате се понапънете в онази скритата тема за модератори и измислете нещо!

Коментар

Vladim написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Киро... извинявай, но проблемът касае и важните теми, които заемат по половин страница в някои раздели! някой ми бе писал, че се обсъжда да се вземат мерки - грънци! Много от тези теми отдавна не са актуални и това да седят на мястото за Важни теми е някакъв никому ненужен лукс. Мисля, че предлагаме нещо градивно, не виждам, защо постът ти започва с подигравка. Хайде ако обичате се понапънете в онази скритата тема за модератори и измислете нещо!
                        Наистина има много "Важни теми" дето са изгубили актуалност и много дразни натрупването им...Ма ко да праиш - модовете ги мързи...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Коментар

Vladim, ти поне си наясно, че фундаменталният проблем не е толкова правенето на (под)раздела, колкото прехвърлянето на старите теми в него (или поне основните). А за важните теми: много отдавна съм предложил да се възприеме едно просто правило - не повече от 5 важни теми в раздел. Ако вече има 5 такива и трябва да се прави нова тема важна, една от старите трябва да загуби този статут. Наистина е много досадно прескачането на купища вехти писания, докато човек стигне до същинското четиво.То и затова отдавна се стигна до парадокса никой да не чете важните теми. Yellow_Flash_Colorz_PDT_26
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho, нали има търсачка, т.е. темите могат с неособени усилия да се издират, групират и прехвърлят. Ако трябва аз ще се хвана да търся и ще изкарам линковете на всичките теми за гуми да речем!? А и общо взето идеята ми е да не се досажда с едни и същи теми занапред, затова да има подраздели.А за това, как се взимат решения за промени във форума... ми е пределно ясно!

Коментар

Working...
                              X