Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем с "подписа"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам проблем с "подписа"

Колеги незнам дали маястото на тази тема е тук ама не можах да намеря раздел с проблеми и т.н.Та на въпроса - не мога да си сложа картинката за разхода от www.spritmonitor.de долу в подписа , като всички останали . Дава ми няква грешка , че "Вашият подпис не е валиден! Невъзможно е да се проследи размерът на тази картинка: http://images.spritmonitor.de/283381.png" Няй-вероятно на този адрес няма картинка и затова не можете да я използвате."
    '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Re: Имам проблем с "подписа"

PeacemakeR написа:
    Колеги незнам дали маястото на тази тема е тук ама не можах да намеря раздел с проблеми и т.н.Та на въпроса - не мога да си сложа картинката за разхода от www.spritmonitor.de долу в подписа , като всички останали . Дава ми няква грешка , че "Вашият подпис не е валиден! Невъзможно е да се проследи размерът на тази картинка: http://images.spritmonitor.de/283381.png" Няй-вероятно на този адрес няма картинка и затова не можете да я използвате."
    Ами тази картинка наистина я няма - това е ясно дори с моя скомен набор от познания по немски Значи дай ми на лични коректен линк със статистиката от spritmonitor и аз ще я посавя в подписа ти.Ако имаш затруднения, питай на лични Tornado - наскоро правихме точно това упражнение с него.Съжалявам, че не мога да ти помогна с нещо конкретно - не ползвам този сайт и не знам дори каква е идеята му.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

в spritmonitor.de има готови HTML-Code и BBCodeне е нужно да копираш адреса на картинката
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Значи готовия BBCode e : Обаче ми дава грешка (тази която съм написал по-горе)Иначе на линка : http://images.spritmonitor.de/283381.png ми излиза иконата с разхода.

Коментар

Я в отговора ми излиза а в подписа неще или аз съм тъп или тука има нещо

Коментар

Аз пък имам един проблем след като ми оправиха подписа...ДЕмек след като ми сложиха въпросния подпис....Сега ми изчезна аватара и не мога да си сложа дори и същият...какво остава за различен. Ако някой може да помогне да казва.
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
              Аз пък имам един проблем след като ми оправиха подписа...ДЕмек след като ми сложиха въпросния подпис....Сега ми изчезна аватара и не мога да си сложа дори и същият...какво остава за различен. Ако някой може да помогне да казва.
              Пробвай да си смениш аватара сега.Ако ли не, пусни ми на лични линк към аватара, които искаш да имаш.
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Хм...Ами как да ти пусна линк, като ми е снимка от компа?
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

В тази тема ще предложа - под ника на 10 000-я ни потребител Topalakov вместо надпис "кара кънки" или "Фиат маниак" или нещо такова, да си пише "10 000-ят потребител", ако и той иска.

Коментар

Working...
                  X