Колегите от форумите на VW (не било чак толкова гнусно да го напиша), АUDI & SAAB са направили така, че когато си извадиш иконка за пряк достъп до форума на Desktop - а - тя е под формата на емблемата на съответната марка. Направо се Не знам как са го направили, но е доста ефектно. Направо им завиждам. Хайде и ние много е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Икона на Desktop - а
Collapse
X
-
johnfound написа:Вижте тези дали ще ви харесат...Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Доколкото знам, достатъчно е да се сложи иконата в директорията на index.html и да се кръсти "favicon.ico" - с повечето браузъри работи идеално. В случая със сайта и форума, трябва да се копира на две места - главната директория на сайта и "forum" директорията.А дори и да се използват тагове в <HEAD> пак е добре иконата да се казва "favicon.ico", за да са доволни всички.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:Доколкото знам, достатъчно е да се сложи иконата в директорията на index.html и да се кръсти "favicon.ico" - с повечето браузъри работи идеално. В случая със сайта и форума, трябва да се копира на две места - главната директория на сайта и "forum" директорията.А дори и да се използват тагове в <HEAD> пак е добре иконата да се казва "favicon.ico", за да са доволни всички.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
johnfound написа:ivo написа:ЦЪК ... не става ... става по горе описания от мен начин ...Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Колеги, честно казано говорите ми на някакъв извънземен език, но който може нека го направи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
[quote="johnfoundБраузърите проверяват за това име на файл всяко URL което им въведеш, ако няма дефиниран <LINK> в хедъра. Може да го провериш като погледнеш заявките в някой снифър.[/quote]A IE и той ли? Но няма значение - съгласен съм ... както и да е .... то тогава само остава: Мите, направи кефа на колегата - 1 мин. работа е ....kiro_of_the_day написа:Колеги, честно казано говорите ми на някакъв извънземен език, но който може нека го направи.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:Мите, направи кефа на колегата - 1 мин. работа е ....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ivo написа:Мите, направи кефа на колегата - 1 мин. работа е ....:: Show me some Madness ::
Коментар
-
bademino написа:Я обеснете малко по добре как става номера щото нищо не разбрахFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар