Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За рекламите
Collapse
X
-
deadairplaneЕтикети: –
-
Re: За рекламите
deadairplane написа:Здравейте, ще може ли рекламите в горната част на форума да ги направите отново една до друга. Така както са има повече за скролване, а също така един рекламодател не би се почувствал много приятно ако неговата реклама е под друга, един вид ще излезне че е по маловажен от другия рекламодател. (да не говорим че празните места които остават отстрани, меко казано загрозяват форума)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
deadairplane
-
Когато сменихме формата на банерите от 392Х72 към по стандартния размер 468Х60 това беше основното ми притеснение. Но се оказа че на резолюция 1024Х768 когато браузера е разпънат на целия екран банерите си остават един до друг. Точно преди да пратя ЛС то го тествах При следващата стандартна по малка резолюция - 800Х600 наистина са един под друг но статистиката показва че най масовия размер на използваните от посетителите на форума резолюция е 1024Х768За да се появяват един под друг най вероятно прозореца му не е разпънат до край.Най лесно това става когато се отвори само един брой, кликне се с десния клавиш върху свободната част на таскбара и от менюто се избере "Tile Windows Horizontally" или "Tile Windows Vertically". Когато има само един отворен прозорец той се максимизира върху цялата площ на десктопа.Ако искате това положение да се запомни и всички нови прозорци на браузера да се отварят по този начин го затворете от бутона Х в горния десен ъгъл като в този момент държите натиснат бутона "Ctrl"
Коментар
-
deadairplane
-
Има някакъв бъг щото сега съм с IE6 и си ги виждам една до друга. И не съм виждал да се появяват нормалноедна върху друга освен на твоя скрииншот. Вероятно има проблем с браузъра. Ъпдейтни го към някаква по-нова версиика. Не се сещам за друго.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Sev написа:аз съм с последната версиа на Лисицата за версия 2.0.0.16рекламите са една под друга при 1024но понякога са една до друга :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар