Еее , момчетаМОЛЯ ВИ преместете го това "Маркирай като прочетени всички форуми"да не стои под "Вижте своите мнения"отдалечете го малко де .НАИСТИНА ви моля ужасно досадно е, като се щракне погрешка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Належаща и минимална промяна !!!
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
-
u_bo
SHB написа:Аз ще те подкрепя,макар и със закъснение,защото вече няколко пъти ми се случи и на мен,неприятно е...
Коментар
-
deadairplane
-
Добре де, аз не виждам какъв ви е проблема. До сега не съм сбъркал нито веднъж линка.Просто той излиза по-навън и е единствен, просто няма как да го сбъркате. Дори и не го чета, защото знам, че е там.п.п. За помощ просто ще ви дам идеята как да цъкате без да четете и да нямате проблеми...Просто на изпъкналата част, където е стрелката цъкайте, няма как да го объркатеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
u_bo
BO написа:Добре де, аз не виждам какъв ви е проблема. До сега не съм сбъркал нито веднъж линка.Просто той излиза по-навън и е единствен, просто няма как да го сбъркате. Дори и не го чета, защото знам, че е там.п.п. За помощ просто ще ви дам идеята как да цъкате без да четете и да нямате проблеми...Просто на изпъкналата част, където е стрелката цъкайте, няма как да го объркате
Коментар
-
Я тука да си споделя болката - когато търся нещо, и го търся с google , излизат ми резултатите, и темата която искам. Цъкам на темата, виждам че е точно тя, и когато искам да пусна отговор, се получава така, че не съм логнат. И като натисна "отговор", ме логва, но ме връща в началната страница на форума, а темата която съм търсил я няма. С "Back" се връщам пак в нея, ама пак не съм логнат. Като копирам линка на темата в прозорец в който ми дава че съм логнат, пак ми отваря темата, и пак не съм логнат. Одеве такава мъка беше докато успея да напиша нещо в темата за N-ят потребител, че направо.... Защо се получава така? Дали при мен има проблем, и ако да, как бих могъл да го премахна? Другото което е - страницата с търсене през google е по-широка отколкто за резолюция 1024*768 и бутона "търси" остава вдясно, а отдолу има хоризонтален скролиращ ред, който според мен не е необходим. Ама това е козметика.....
Коментар
-
u_bo написа:BO написа:Добре де, аз не виждам какъв ви е проблема. До сега не съм сбъркал нито веднъж линка.Просто той излиза по-навън и е единствен, просто няма как да го сбъркате. Дори и не го чета, защото знам, че е там.п.п. За помощ просто ще ви дам идеята как да цъкате без да четете и да нямате проблеми...Просто на изпъкналата част, където е стрелката цъкайте, няма как да го объркатеСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
u_bo
GTipo написа:u_bo написа:BO написа:Добре де, аз не виждам какъв ви е проблема. До сега не съм сбъркал нито веднъж линка.Просто той излиза по-навън и е единствен, просто няма как да го сбъркате. Дори и не го чета, защото знам, че е там.п.п. За помощ просто ще ви дам идеята как да цъкате без да четете и да нямате проблеми...Просто на изпъкналата част, където е стрелката цъкайте, няма как да го объркате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар