Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги предлагам...(ЗА МОДЕРАТОРИТЕ)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги предлагам...(ЗА МОДЕРАТОРИТЕ)

тук да се създаде тема за всеки модел и всеки двигател да може да е по - лесно за търсене. така всеки ще намира по- лесно всичко. Извинявам се за нахалството, но това е просто предложение.Преместена в правилния раздел. Модераторски екип: fiat-bg.org
    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Re: Колеги предлагам...(ЗА МОДЕРАТОРИТЕ)

sharky871 написа:
    тук да се създаде тема за всеки модел и всеки двигател да може да е по - лесно за търсене. така всеки ще намира по- лесно всичко. Извинявам се за нахалството, но това е просто предложение.Преместена в правилния раздел. Модераторски екип: fiat-bg.org
    Приятелче, ако имаш на идея колко вида са двигателите и моделите на КОНЦЕРНА ФИАТ произведени и произвеждани за леки автомобили, веднага би си взел думите назад!!!!Опитай се да ги изброиш, а аз ще съдействам пред администрацията да отговори на желанието ти!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Колеги предлагам...(ЗА МОДЕРАТОРИТЕ)

sharky871 написа:
      Категорично против. Ще има да скролираме до пладне, дорде намерим модела и двигателя. Все пак това е форум, а не "ръководство"...

Коментар

Коментар

колеги само го предложих, нищо повече. Сорка ако съм бил груб.
          Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Аз съм ЗА подобна идея.Никой не е казал,че трябва да е за абсолютно всички модели,или за всеки двигател по отделно,но за по популярните- Uno,Tipo,Bravo/a...защо не?За мен лично "навигирането " по този начин ще е по -лесно.Така е в един от другите популярни автофоруми,примерно:-подфорум 3 серия -подфорум е 30/е 36/ е 46....т.н.

Коментар

И аз съм за обособяването на подфоруми по МОДЕЛ! Както е във FIATFORUM.COM!
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Защо не прочете другите теми в този раздел? Има поне 5такива теми.

Коментар

Това че има 5 други теми пречи ли да се изрази наново мнение(след като си е оставена старата форма).Предполагам сега някой ще ми припомни да ползвам всемогъщия чичко гугъл ...Нищо не пречи да си улесним живота с теми по модел---така поне си мисля аз.

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                      да пишеш през 2 дена едно и също
                      ... като например "Проблем с климатика" , "Изпотяват ми се стъклата", "Масло", "Гуми", "Задната чистачка не пръска" и др....

Коментар

Коментар

Темата е с подходящо заглавие и ще я използвам. Колеги, предлагам някъде из интерфейса на форума да се добави малка графика която показва движението на цената на петрола. Напоследък е доста динамична и може би ще се хареса на юзърите да могат да я виждат с 1 поглед. Или ако не е графика, да е някакво текстче, което се върти, с промените за последните 24 часа, нещо такова.

Коментар

Аз искам модераторите да ме наказват по малко.И да стана почетен член на клуба на Фиатчетата. :D
                            Хората са като свинете даже прасетата са по-човечни!

Коментар

Сега вече може да се кръсти Alfa Lanciq FIat izgonen и да започне да върлува по форумите я за немски, я за френски возила, че италиянските свършиха...

Коментар

Working...
                              X