Добре де мислите, че само съм написал адреса горе и не съм натиснал "enter", но ако пак се получи така ще направя клип за да ви докажа и знате ли колко пък ми пука, че ще ме баннете.Просто ви казвам, че имам проблем и не се заяждам с вас, а просто споделям!Ако искате ме баннете.Аз и без това не влизам в този форум пък и нямам желание за напред .ogi28b може би не мога да го заредя, защото някой нещо е направил и не мисля, че Митко ще направи така, че като искаме да влеземе в другият форум да влизаме във вашият.Не е ли очепробождащо и логично?!?!Това всеки средностатистически човек запознат със ситуацията би се сетил!
Надявам се никой да не съм засегнал, но просто няма да търпя да ме нападате и заплашвате и то с бан, защото нищо няма да постигнете.Влизам си от време на време тук и това е.....
Това всеки средностатистически човек запознат със ситуацията би се сетил!
Да бе, не думай! По тая логика да се чуди човек как така не се сещате кой ни хаква всеки път, а трябва Илко да Ви изнесе цялата "покъщина" на форума в логове и графики за да проумеете.Ти го каза!
Вече имам и видео и който поиска може да му го пратя!!!Файла е 36,6MB.Качих го тук, но не се вижда добре и за това който поиска може да му го пратя може по скайпа може и по ICQ-то!!!
Коментар