Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много странен проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

deadairplane написа:
      Абе мой човек след като ти си единствения с такъв проблем, потърси причините в твоя телевизор. Ако нещо беше станало с другия форум всички щяха да имат този проблем.
      Първо не съм твой човек и да не мислиш, че не съм проверил дали е в моят "телевизор" проблема?!?!Пъвото, което направих е да изтрия Cookies и пак пробвах и пак същият резултат.Също така пробвах и с Internet Explorer - пак така!Също така най-учтиво Ви питам "Защо като искам да вляза в другият форум и влизам във вашият?Ето и снимки ".Да виждате някъде да се заяждам или просто като влизам редовно в другият форум вече съм Ви враг?!?!Най-отдолу написах под снимките "Моля някой ако има пръст в това да го оправи!".Знам, че има вражда между оправите на двата форума и за това така написах, но има и едно "ако" и това не значи, че вас ви обвинявам.Също така аз от къде да знам дали съм единственият дето е с този проблем и за това пуснах темата и в двата форума (пуснах в другият когато успях да вляза)!

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Още снощи, когато ти прочетох темата, направих проба и нямах никакъв проблем. Днес пробвах и от офиса. За сега няма да се намесвам, ще изчакам коментарите на колегите, занимаващи се с техническите въпроси, но ако се окаже, че това е някаква измишльотина и провокация от твоя страна......след всичко, което стана предишните дни, аз лично ще ти наложа БАН-а, без да те предупреждавам официално преди това........P.S.Между другото - почти съм сигурен, че и реакцията на Митко ще бъде подобна. Няма място вече за провокатори, нито тук, нито там....

Коментар

Авео написа:
          Още снощи, когато ти прочетох темата, направих проба и нямах никакъв проблем. Днес пробвах и от офиса. За сега няма да се намесвам, ще изчакам коментарите на колегите, занимаващи се с техническите въпроси, но ако се окаже, че това е някаква измишльотина и провокация от твоя страна......след всичко, което стана предишните дни, аз лично ще ти наложа БАН-а, без да те предупреждавам официално преди това........P.S.Между другото - почти съм сигурен, че и реакцията на Митко ще бъде подобна. Няма място вече за провокатори, нито тук, нито там....
          Колега колко пъти да ви пиша, че не желая да влизам във вашият форум ами така се получава, че вместо в другият влизам в този.Аз ако имах желание да влизам тук щях да съм доста по-активен в тоя не мислиш ли.Наричаш ме провокатор и си мислиш, че е измишльотина.Тогава си дай скайпа или ICQ-то и ще ти пратя клипче как се опитвам да вляза в другият, а влизам в този.Нали за това любезно попитах като отворих тая тема и Вие ми се нахвърлихте веднага, а относно заплахата с бан аз и без това нямам никакво желание да влизам във форума, но май и като ви го напиша не можете да разберете.Ако толкова желаете да ме баннета давайте, защото и без това сега само дето влизам по-често за да видя как ме оплювате и заплашвате.Все още пазя клипа дето съм направил с проблема и ако желаеш може да ти го пратя.

Коментар

Нямам абсолютно нищо против вас и Митко....адски са ми неприятни тези неща, знам, че няма как да се съюзим, но знам че има как да си функционираме индивидуално, без да си пречим. Бих искал да се сложи край на тази провокация и за това реагирах така....Тази игра на войнска чест е адски неприятна, глупава и безмислена. Подобни провокации няма никога да я спрат, а едва ли някой желае това.

Коментар

Авео написа:
              Нямам абсолютно нищо против вас и Митко....адски са ми неприятни тези неща, знам, че няма как да се съюзим, но знам че има как да си функционираме индивидуално, без да си пречим. Бих искал да се сложи край на тази провокация и за това реагирах така....Тази игра на войнска чест е адски неприятна, глупава и безмислена. Подобни провокации няма никога да я спрат, а едва ли някой желае това.
              И аз нямам нищо против вас, но защо да си измислям такива работи.Даже ще е по-добре всички да сме в един форум и да се съюзим.Хем ще има повечко коментари и мнения по даде проблем, хем като видя някъде фиат по пътя няма да се чудя дали е от нашият форум или от вашият и да се чудя ако го поздравя дали ще ме хвърли някъде в някое дере, защото омразата е основният фактор помежду двата форума.Аз ти написах, че ако излезе, че аз съм виновен ме баннете по IP, но това, е че ако например проблема идва от моят интернет доставчик трудно ще се разбере това!

Коментар

Хъм, колега явно си преценил че тук не е нужно да ни уведомиш за развоя на проблема ти, затова нека го направя вместо теб:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=23292За хората които не могат да го видят:
                stormi написа:
                Колеги оправен е проблема.Изчистих DNS кеша и всичко се оправи!!!
                Както вече ти обяснихме (кои тук, кои на лични), тази работа не може да се направи от собствениците нито на fiat-bg.org, нито на fiat-bg.org.
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                X