Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много странен проблем
Collapse
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Абе мой човек след като ти си единствения с такъв проблем, потърси причините в твоя телевизор. Ако нещо беше станало с другия форум всички щяха да имат този проблем.
Коментар
-
Явор Митев
Още снощи, когато ти прочетох темата, направих проба и нямах никакъв проблем. Днес пробвах и от офиса. За сега няма да се намесвам, ще изчакам коментарите на колегите, занимаващи се с техническите въпроси, но ако се окаже, че това е някаква измишльотина и провокация от твоя страна......след всичко, което стана предишните дни, аз лично ще ти наложа БАН-а, без да те предупреждавам официално преди това........P.S.Между другото - почти съм сигурен, че и реакцията на Митко ще бъде подобна. Няма място вече за провокатори, нито тук, нито там....
Коментар
-
Авео написа:Още снощи, когато ти прочетох темата, направих проба и нямах никакъв проблем. Днес пробвах и от офиса. За сега няма да се намесвам, ще изчакам коментарите на колегите, занимаващи се с техническите въпроси, но ако се окаже, че това е някаква измишльотина и провокация от твоя страна......след всичко, което стана предишните дни, аз лично ще ти наложа БАН-а, без да те предупреждавам официално преди това........P.S.Между другото - почти съм сигурен, че и реакцията на Митко ще бъде подобна. Няма място вече за провокатори, нито тук, нито там....
Коментар
-
Явор Митев
Нямам абсолютно нищо против вас и Митко....адски са ми неприятни тези неща, знам, че няма как да се съюзим, но знам че има как да си функционираме индивидуално, без да си пречим. Бих искал да се сложи край на тази провокация и за това реагирах така....Тази игра на войнска чест е адски неприятна, глупава и безмислена. Подобни провокации няма никога да я спрат, а едва ли някой желае това.
Коментар
-
Авео написа:Нямам абсолютно нищо против вас и Митко....адски са ми неприятни тези неща, знам, че няма как да се съюзим, но знам че има как да си функционираме индивидуално, без да си пречим. Бих искал да се сложи край на тази провокация и за това реагирах така....Тази игра на войнска чест е адски неприятна, глупава и безмислена. Подобни провокации няма никога да я спрат, а едва ли някой желае това.
Коментар
-
Хъм, колега явно си преценил че тук не е нужно да ни уведомиш за развоя на проблема ти, затова нека го направя вместо теб:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=23292За хората които не могат да го видят:stormi написа:Колеги оправен е проблема.Изчистих DNS кеша и всичко се оправи!!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар