Колеги, администратори, ето какво хвърля ерор конзолата като се отваря форума.Обръщам внимание, ако има проблеми да не се изненадате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко грешки
Collapse
X
-
Ми те повечето са от CSS-a, който е писан през 2002-а. Тогава от стандарти никой не се интересуваше, а FF в момента се води от тях и резултатът е видим. Видях и няколко JS грешки, ама това едва ли е от значение, след като видимо не се отразяват по никакъв начин.Измъчи ме обаче КРЕДОР-а, че тия 2-3 дни пиша през Линукс и Виста, които ползвам временно. Много кофти, че не може да връщаш курсора в по-задна позиция и да редактираш нещо, което вече си написал. Това вече е дразнещо и се чудя как не съм го забелязал, като съм го слагал ...
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:ilkor написа:Досега само още един потребител ми се е оплакал от този проблем.Аз доста си играх да го възпроизведа, но не успях ...
Коментар
-
deadairplane
-
Същото с автоматичното прескачане го прави и с емошън иконките.Където и да поставя курсора в текста и натисна да ми излезе някоя усмивка, автоматично курсора се премества най-накрая и я слага като последна.След това кът, пейст и така вече от месеци и му свикнахA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
wwweb написа:ilkor написа:Току що пробвах със Сафари, Фаерфокс и Опера.Не виждам проблем ...Винаги пиша там където е курсора.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
тази тема ми се стори най-подходяща. Влязох в профила, да сменя часовника, че ми дава 1 час назад, и като натиснах оОК, ми излезе един ето такъв надпис.Вашият подпис не е валиден!Невъзможно е да се проследи размерът на тази картинка: http://images.spritmonitor.de/205253.png"Няй-вероятно на този адрес няма картинка и затова не можете да я използвате.
Коментар
-
ogi28b написа:тази тема ми се стори най-подходяща. Влязох в профила, да сменя часовника, че ми дава 1 час назад, и като натиснах оОК, ми излезе един ето такъв надпис.Вашият подпис не е валиден!Невъзможно е да се проследи размерът на тази картинка: http://images.spritmonitor.de/205253.png"Няй-вероятно на този адрес няма картинка и затова не можете да я използвате.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар