еееееееееееееее как мож’ да съм толко задръстен??? Изобщо... ама изобщо не съм ги видял тея ръКавичкиред.: аааааааааааа!!! има някаква измама! Ето: И пак ми дава тая грешка?!?! Кво да го прая? Значи е така както всичко си е наред, влизам, променям часовника, не пипам нищо друго, и като цъкна ОК, ми дава ето този надпис дето го показах, и не знам защо ми вкарва и кавичките? да не би да има някаква нередност в тая последователност от ето такива неща: [/][/;.’ред.2: ББ кода го копирам и го пастирам директно от оня сайт, за да няма грешка, ама пак....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко грешки
Collapse
X
-
ogi28b написа:еееееееееееееее как мож’ да съм толко задръстен??? Изобщо... ама изобщо не съм ги видял тея ръКавичкиред.: аааааааааааа!!! има някаква измама! Ето: И пак ми дава тая грешка?!?! Кво да го прая? Значи е така както всичко си е наред, влизам, променям часовника, не пипам нищо друго, и като цъкна ОК, ми дава ето този надпис дето го показах, и не знам защо ми вкарва и кавичките? да не би да има някаква нередност в тая последователност от ето такива неща: [/][/;.’ред.2: ББ кода го копирам и го пастирам директно от оня сайт, за да няма грешка, ама пак....
Коментар
-
ogi28b написа:Влязох в профила, да сменя часовника, че ми дава 1 час назад, и като натиснах оОК, ми излезе един ето такъв надпис....
Коментар
-
ogi28b написа:ogi28b написа:Влязох в профила, да сменя часовника, че ми дава 1 час назад, и като натиснах оОК, ми излезе един ето такъв надпис....
Коментар
-
Пак същото - сега нямам и картинка. Поне часовника оправих! ама предпочитам картинката. Защо така се бъгва кода?’99 Brava ELX 1.9 JTD Forecoming: Front Suspension RepairЕто тук се получава, а в подписа не иска... има нещо...отнякъде вади кавички някакви и те пречат. Изписах го ръчно нанови и пак не щя
Коментар
-
ogi28b написа:Пак същото - сега нямам и картинка. Поне часовника оправих! ама предпочитам картинката. Защо така се бъгва кода?’99 Brava ELX 1.9 JTD Forecoming: Front Suspension RepairЕто тук се получава, а в подписа не иска... има нещо...отнякъде вади кавички някакви и те пречат. Изписах го ръчно нанови и пак не щяКод:[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/205253.html][img]http://images.spritmonitor.de/205253_3.png[/img][/url]
Коментар
-
И аз пробвах - в подписа не може да се набие този код.Поне и на мен ми изписва същата грешка:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Вашият подпис не е валиден!Невъзможно е да се проследи размерът на тази картинка: http://images.spritmonitor.de/205253_3.png"Няй-вероятно на този адрес няма картинка и затова не можете да я използвате.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Понеже в подписите има ограничение в размера на картинките, форумът проверява за размера.Има настройка обаче която указва какво да се прави при неуспешно определяне на размера - да я пусне или да я спре.Според мен това е причината - По спомени това беше включено.Най вероятно се случва следното - въпросният сайт има закъснение докато генерира това изображение според линка който му пращаш а това закъснение е по голямо от времето което форума чака за да я получи и определи става ли или не. И съответно отказва да я сетне като подпис защото не знае колко е голяма.Проблемът е по скоро в сайта ... ако беше статично изображение то се праща веднага и няма проблем ... явно преди ги е пращал по бързо ...Прати кода на GTipo той ще тия сложи - за него няма ограничение.
Коментар
-
ilkor написа:Понеже в подписите има ограничение в размера на картинките, форумът проверява за размера.Има настройка обаче която указва какво да се прави при неуспешно определяне на размера - да я пусне или да я спре.
Коментар
-
deadairplane
-
И ilkor, и ilkor Не ми стана ясно какъв е проблема, вие си го знаете, но ето сега си сложих тука една картинка отляво да ми свети шаренко в постовете, и пак греда с другата картинка в оня сайт. За момента прежалвам оная, ама си я искам и нея, ама така че като искам нещо да пипна в профила си, да мога, а не всеки път да ми дава грешка в нещо което не сменям.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар