Понеже съм доста "скъцан" в туй отношение и не мога да си направя сам, моля захранете Галерията с Аватарчета.И аз искам .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Галерията с аватарите
Collapse
X
-
Re: Галерията с аватарите
Mitko написа:kiro_of_the_day написа:Понеже съм доста "скъцан" в туй отношение и не мога да си направя сам, моля захранете Галерията с Аватарчета.И аз искам .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Явно във форума всички са компютърни специалисти, щом темата не е "съживявана" толкова време.Аз не съм такъв и за това имам въпроси:-ще има ли галерия с аватари от където такива като мен да си изберат?-има ли някой "безсребърник",който да ми направи желания от мен аватар?-защо когато икам да отговоря с цитат, при мен мнението на което отговорям, не е повдигнато и заградено, а е "на куп" с моето, къде бъркам или какво не правя както трябва?чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Ще се опитам да ти помогна и отговоря на въпросите ти.Относно тази галерия с аватари нищо не мога да кажа,тази идея явно я е имало преди 3 години.Какъв аватар искаш да си направиш?За цитирането,ако използваш бутона "Цитат",който е горе в дясно на мнението,което искаш да цитираш,просто продължаваш да пишеш след това,което ще ти се появи в полето за писане на мнение.
Коментар
-
peho написа:Ще се опитам да ти помогна и отговоря на въпросите ти.Относно тази галерия с аватари нищо не мога да кажа,тази идея явно я е имало преди 3 години.Какъв аватар искаш да си направиш?За цитирането,ако използваш бутона "Цитат",който е горе в дясно на мнението,което искаш да цитираш,просто продължаваш да пишеш след това,което ще ти се появи в полето за писане на мнение.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:peho написа:Ще се опитам да ти помогна и отговоря на въпросите ти.Относно тази галерия с аватари нищо не мога да кажа,тази идея явно я е имало преди 3 години.Какъв аватар искаш да си направиш?За цитирането,ако използваш бутона "Цитат",който е горе в дясно на мнението,което искаш да цитираш,просто продължаваш да пишеш след това,което ще ти се появи в полето за писане на мнение.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Пробвай да сложиш по една пауза между началото на цитираното мнение и служебните символи преди него и след това между края на мнението служебните символи за край на цитата ........
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:peho написа:Пак не става,ако си изтрие бисквитките дали би имало някакъв ефект При мен се беше получило нещо подобно и не се оправяше,но като набрах служебните символи от клавиатурата,а не да ползвам някой бутон и стана.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар