ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за нов раздел.
Collapse
X
-
Изчетох внимателно всички мнения преди да гласувам.Меннието ми е същото като за раздела купува/продава други.Темите така или иначе си ги има.Просто това е класифициране. Тенденцията е да има още такива теми.Не че в датата няма раздел в който да си продадеш нещо, или няма хардуербг да попиташ нещо...Не можем да забраним да се пише за компютри във форума за коли.Просто в любимия ми форум е по-лесно. Освен това хората са ми по-познати.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Пичове - не се излагайте - ще сме първия и единствения автомобилен форум с раздел за компютри.То по тая логика понеже са пуснати няколко теми за бяла техника - да направим раздел и за бяла техника...Моите големи и искренни уважения към всички компютърджии, правещи възможно съществуването на това чудесномясто във виртуалното пространство, но цял раздел е прекалено. Так мисля аз.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
От една страна - форумът си е автомобилен и е малко странно да има раздел за компютри.От друга страна - за да влезем във форума, всички ползваме компютри.Във форума има доста хора на ТИ с компютрите и това е първото място, където бих попитал като имам проблем (и съм го правил).А някой може просто да попита как да смени от латиница на кирилица - все пак не всички знаят от къде се пуска компютъра. Нищо че Джон Атанасов произхожда от едно ямболско село По-скоро подкрепям такава идея.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Пичове - не се излагайте - ще сме първия и единствения автомобилен форум с раздел за компютри.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Аз подобно на snake ще дам глас ДЕ...Бих гласувал ЗА само, ако има секция *nix, под секция Linux и най-накрая анти М$ раздел...И понеже ще съм единствения който ще си поства там, това би ми отнело много време да подържам раздела жив и бих изпуснал много спам теми в общи приказки, което не желая да се случва....въпреки, че една тема "How to crack wi-fi бензиноколонка" би била полезна...
Коментар
-
Neosi написа:kiro_of_the_day написа:Пичове - не се излагайте - ще сме първия и единствения автомобилен форум с раздел за компютри.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Абе общо взето това компютърджиите сте голяма напаст - не, че юристите не сме...А! Да предложа да направим един раздел за юридическа помощ - всекиму се налага и ще е полезна!?Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
И аз гласувах с ДА, но нека бъде не като цял нов раздел, а както казаха някои колеги като подраздел. Все пак във автофорум да сложиш цял раздел за компютри е малко... Но нищо не пречи да си има в общите приказки примерно подраздел "компютри и софтуеър"."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар