Много ми инетерсно защо някои Модератор ми заключи първо и после изтри темата с въпрос за 4х4 Все пак аз питах както всеки един за неща които евентуално бих се опитал да направя по моята кола Друг е въроса дали съм разсъждавал правилно Нали имено заради това я пуснах във форума за да дадат СПЕЦИАЛИСТИТЕ обективни мнения Кои е казал че тези неща които ги мисля няма да станат Всичко става с малко повече желание САМО после моля не претендираите че имало ДЕМОКРАЦИЯ във форума Щом моита тема е измислена какво търси още темата за Интеркулер на ХГТ в Тунинг раздела все още Накрая каква стана тя допреди извесно време имаше ЕДИН Фюрер сега станаха НЯКОЛКО Със здраве Приятно прекарване по празниците
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги Модератори защо.....?
Collapse
X
-
Колега, аз ти заключих темата, и то написах че го правя като мнение, не като редакция точно за да се види че съм аз.Някой друг обаче я е изтрил, което е много правилно решение.Точно в стил ТУНИНГ.БГ се развихрихте тука и макар да съм НАЙ-либералния от всички модератори ( а и точно защото съм такъв) предупреждавам че вървите усилено 2-3 човека към официални предупреждения...Айде стига!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Аз я преместих в коша, както се вижда от самата тема - подписал съм се.А я преместих защото няма място в тунинг раздела.Не мога да разбера защо все недоволствате? Първо искате затягане на правилата, а когато ваша тема очевидно пусната с цел заяждане отива в коша искате правилата да не важат.Колега idm ще ти го кажа втори път - престани да пускаш на провокативни постове с цел показване колко е лошо когато не се спазват правилата. Ако си забравил ще ти припомня:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8#243138Ако икаш да привлечеш вниманието на някой от модераторския екип горе в дясно във всеки пост има бутон "Докладвай".И ако модератор прецени ще вземе мерки. Нямате никакво право да обсъждате работата на модератор по отношение на модерирането на форума.Пише го в правилата с които си се съгласил при регистрирането си в този форум.Не стига че колегата отделя от личното си време за да поддържа форума ами ще и го обиждаш!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар