Така се получи, че си затрих всички съхранени пароли, вкл. и тази за форума. Не си спомням точната дата, но беше преди поне 2 седмици, когато за пръв път използвах линка "забравена парола", (Админите, предполагам могат да видят точната дата), попълних съответния мейл и от тогава досега - нищо. В посочения мейл няма никой. Проверил съм и в анти-спам секцията. Няма. След доста налучкване, все пак успях да уцеля нужната парола, както е видно. Информирам администраторите за този проблем, тъй като е възможно да се повтори за в бъдеще с някой съфорумник.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При забравена/загубена парола.
Collapse
X
-
Благодаря за сигнала!Моята поща е на същото място и нямам никакви проблеми с получаването на пощата от форума. Мисля обаче че съм въвел адреса му в адресбука. По този начин май пристигаха писмата успешно.Пробвай и кажи дали има резултат. Адресът от който идват писмата е info@fiat-bg.org.Иначе при всякакви проблеми с влизането ето тук има инфо как да се свържете с двама от администраторите.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...?ие:Току що направиха няколко опита за възстановяване на забравена парола с пощата на dir.bg и писмата не се получават. В Gmail обаче си пристигат без проблем ...
-
Проблема е че нямаме ривърс ДНС запис. А в настройките на някои сървъри е указано да не приемат писма от такива изпращачи.Това ни е известно отдавна но за сега не може да се промени. Тъй че ако имате поща в Google запишете нея в профила си.А ако нямате си направете една - с нищо не отстъпва на дир-овската - даже има повече екстри А, Pecho ме е изпреварил Зоната, като и записите за нея се контролират от интернет доставчика ... пращани са писма, но за сега без резултат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар