Искам да си изтрия ника ,както го направих преди около година(ама този път няма да се пререгистрирам).Защо преди можех,а сега немога?Нямам повече интерес към форума.Искам да не съществувам тук.Как?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се изтрия от форума?
Collapse
X
-
sascoЕтикети: –
-
Sev написа:BLUEBiRD написа:Не е коректно да обиждаш някого, когато няма как да се защити. Отгоре на всичко пишеш неграмотно
Коментар
-
BLUEBiRD написа:Sev написа:BLUEBiRD написа:Не е коректно да обиждаш някого, когато няма как да се защити. Отгоре на всичко пишеш неграмотно
Коментар
-
pugsy написа:BLUEBiRD написа:Sev написа:BLUEBiRD написа:Не е коректно да обиждаш някого, когато няма как да се защити. Отгоре на всичко пишеш неграмотноПо-добре мълчи и да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и разсееш съмненията
Коментар
-
такива като теб много ме кефат,дето извъртат - СМЕШЕН СИпиле,кажи къде се самоизтъкнахя кажи ти си сигурно представител на MICROSOFT или на някоя друго компания за софтуер,та предлагаш на ляво и дяснонякъде беше споменато - "това е автомобилен форум,а не за софтуер !!!и до цитата ти - еми просто замълчи бре младеж
Коментар
-
pugsy написа:такива като теб много ме кефат,дето извъртат - СМЕШЕН СИпиле,кажи къде се самоизтъкнахя кажи ти си сигурно представител на MICROSOFT или на някоя друго компания за софтуер,та предлагаш на ляво и дяснонякъде беше споменато - "това е автомобилен форум,а не за софтуер !!!и до цитата ти - еми просто замълчи бре младежBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Единственото което не ми допада в постовете на колегата BLUEBiRD е че понякога много обобщава.Наистина всеки може да си каже мнението но все пак нека не забравя, че това си е неговото лично мнение и е твъде вероятно да има хора във форума които не го споделят.Ето това той не може да приеме.Това е моето мнение ...
Коментар
-
BLUEBiRD написа:Не понякога, винаги обобщавам. Когато човек има нещо в главата си, обикновено обобщава и прави изводи. Ако това е нарушение на правилата - накажи ме
Коментар
-
ilkor написа:BLUEBiRD написа:Не понякога, винаги обобщавам. Когато човек има нещо в главата си, обикновено обобщава и прави изводи. Ако това е нарушение на правилата - накажи ме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар