Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се изтрия от форума?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да се изтрия от форума?

Искам да си изтрия ника ,както го направих преди около година(ама този път няма да се пререгистрирам).Защо преди можех,а сега немога?Нямам повече интерес към форума.Искам да не съществувам тук.Как?

Изтрих ти го.

Коментар

ilkor написа:
      Изтрих ти го.
      На този пак му се е разхлопа дъската! Ми нормално, сезони се сменят, тогава штуромера им отива на МАХ!!!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
        ilkor написа:
        Изтрих ти го.
        На този пак му се е разхлопа дъската! Ми нормално, сезони се сменят, тогава штуромера им отива на МАХ!!!
        Не е коректно да обиждаш някого, когато няма как да се защити. Отгоре на всичко пишеш неграмотно

Коментар

BLUEBiRD написа:
          Не е коректно да обиждаш някого, когато няма как да се защити. Отгоре на всичко пишеш неграмотно
          има история, която явно не знаеш :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
            BLUEBiRD написа:
            Предполагам, но това не е причина за такова държание. В нормалните форуми за такъв род постове се налага поне предупреждение..., но тук всичко е позволено, все пак сме в България.Тук даже ме понапсуваха, но също нямаше реакция:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4#265874Лек ден

Коментар

BLUEBiRD написа:
              Sev написа:
              BLUEBiRD написа:
              Предполагам, но това не е причина за такова държание. В нормалните форуми за такъв род постове се налага поне предупреждение..., но тук всичко е позволено, все пак сме в България.Тук даже ме понапсуваха, но също нямаше реакция:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4#265874Лек ден
              абе ти къв го играеш,че не мога да схвана,и не преувеличавай нещатати за цял народ ли се мислиш,я малко слез от клавиатурата и спри да правиш забележки на ляво и дясно,защото ми се струва,че се вживяваш на такъв какъвто НЕ СИNINO-оооо много обиждаш бре

Коментар

pugsy написа:
                BLUEBiRD написа:
                Sev написа:
                BLUEBiRD написа:
                абе ти къв го играеш,че не мога да схвана,и не преувеличавай нещатати за цял народ ли се мислиш,я малко слез от клавиатурата и спри да правиш забележки на ляво и дясно,защото ми се струва,че се вживяваш на такъв какъвто НЕ СИNINO-оооо много обиждаш бре
                А, БЕ да ти кажа: щом е писано по мой повод, какво значение има дали визираш "цял един народ". Нали и аз съм част от него...И да ти кажа още нещо: не ми казвай какъв съм, защото изобщо не знаеш. Виждам, че просташкото държание тук се толерира, псувните и обидите също. Иначе темата, че тук сте на-великите си върви. Колко сте велики обаче... и в какво?Между другото: никой уважаващ себе си, не се самоизтъква - това важи в пълна сила и за форумите. Обикновено другите преценят.Сега ще си позволя да ти цитирам и една мъдрост:
                По-добре мълчи и да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и разсееш съмненията

Коментар

такива като теб много ме кефат,дето извъртат - СМЕШЕН СИпиле,кажи къде се самоизтъкнахя кажи ти си сигурно представител на MICROSOFT или на някоя друго компания за софтуер,та предлагаш на ляво и дяснонякъде беше споменато - "това е автомобилен форум,а не за софтуер !!!и до цитата ти - еми просто замълчи бре младеж

Коментар

pugsy написа:
                    такива като теб много ме кефат,дето извъртат - СМЕШЕН СИпиле,кажи къде се самоизтъкнахя кажи ти си сигурно представител на MICROSOFT или на някоя друго компания за софтуер,та предлагаш на ляво и дяснонякъде беше споменато - "това е автомобилен форум,а не за софтуер !!!и до цитата ти - еми просто замълчи бре младеж
                    Това за раздел за компютри и софтуер аз го предложих, а не BLUEBiRD. В тая връзка да отбележа, че не съм представител на никой и на нищо - просто мислех, че ще е полезно.Тва за протокола де
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Единственото което не ми допада в постовете на колегата BLUEBiRD е че понякога много обобщава.Наистина всеки може да си каже мнението но все пак нека не забравя, че това си е неговото лично мнение и е твъде вероятно да има хора във форума които не го споделят.Ето това той не може да приеме.Това е моето мнение ...

Коментар

ilkor написа:
                        Единственото което не ми допада в постовете на колегата BLUEBiRD е че понякога много обобщава.
                        Не понякога, винаги обобщавам. Когато човек има нещо в главата си, обикновено обобщава и прави изводи. Ако това е нарушение на правилата - накажи ме

Коментар

Аман от дришльовци в тоя форум...Колкото по-голям форума - толкова повече дришльовци...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

BLUEBiRD написа:
                            Не понякога, винаги обобщавам. Когато човек има нещо в главата си, обикновено обобщава и прави изводи. Ако това е нарушение на правилата - накажи ме
                            Ами ти сам се наказваш.Погледни си всичките мнения и виж че не си успял една свястна приказка да завържеш с никого от този форум.Или има нещо в теб или в останалите 8082 потребителя ...Нямам какво повече да кажа ...

Коментар

ilkor написа:
                              BLUEBiRD написа:
                              Ами ти сам се наказваш.Погледни си всичките мнения и виж че не си успял една свястна приказка да завържеш с никого от този форум.Или има нещо в теб или в останалите 8082 потребителя ...Нямам какво повече да кажа ...
                              8000 потребителя... не ме разсмивай. 1. Аз нямам проблеми в бордове, където има над 50 000 потребители2. Никога не съм имал намерение да завързвам приказки с някого тук.3. Като чета точки 1 и 2 все си мисля, че проблема не е в мен.4. В този форум има 3-4 човека с които наистина си заслужава да се комуникира. 5. Взимате се прекалено насериозно.6. Сега имам намерение да похапна малко пуканки със сладолед.

Коментар

Working...
                              X