Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за важна тема от типа: мойта гума си търси ежка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложение за важна тема от типа: мойта гума си търси ежка

И тъй, пичове, имам една гума и търся ежка за нея! Днес обиколих цяла Варна (не ме питайте колко бензин изгорих) - е няма и няма! И ми хрумна идея да си направим тема със статут "важна", в която всеки, който има по една гума и (или) джанта да я снима, опише каква е и да постне!Какво имам на предвид! Поднесъл, ударил гумата в бордюра и за нищо не става! Или влязъл в дълбока дупка, изкривил джантата непоправимо! Е да де, ама другата е примерно чисто нова или изобщо има много ресурс в нея! Снимка, пост и така бихме могли да се съчетаем! Иначе хубави гуми и джанти отиват на боклука, защото са по една!Какво ще кажете за идеята! Мисля, че ще е полезна! Още повече, че повечето сме със 185х60 R14!

Идеята е добра според мен.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Идеята наистина е добра.Трябва да се изпълни.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

подкрепям и веднага се включвам с 1 гума мишелин енерджи 175/65/14

Коментар

Ще се осъществи ли тази идея? Вече имам 3 различни гуми

Коментар

Всъщност модераторите трябва да я поместят в подходящ раздел и да я направят важна, ако преценят! Поне да обърнат някакво внимание и да кажат да или не, а до тук само мълчание!

Коментар

Добре де,предложете в кой раздел може да се сложи тази тема.

Коментар

Освен в ОБЩИ ПРИКАЗКИ, къде другаде може?
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Единия вариант е в "Общи технически въпроси". Така или иначе всички теми свързани с гумите и джантите са там!А втория вариант е да се преименува "Спирачна система и окачване" в "Спирачна система, окачване и гуми"! Но тогава пък всики теми свъзани с гуми трябва да се преместят! Трудоемко е но, става по-подредено!

Коментар

Working...
                  X