И тъй, пичове, имам една гума и търся ежка за нея! Днес обиколих цяла Варна (не ме питайте колко бензин изгорих) - е няма и няма! И ми хрумна идея да си направим тема със статут "важна", в която всеки, който има по една гума и (или) джанта да я снима, опише каква е и да постне!Какво имам на предвид! Поднесъл, ударил гумата в бордюра и за нищо не става! Или влязъл в дълбока дупка, изкривил джантата непоправимо! Е да де, ама другата е примерно чисто нова или изобщо има много ресурс в нея! Снимка, пост и така бихме могли да се съчетаем! Иначе хубави гуми и джанти отиват на боклука, защото са по една!Какво ще кажете за идеята! Мисля, че ще е полезна! Още повече, че повечето сме със 185х60 R14!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за важна тема от типа: мойта гума си търси ежка
Collapse
X
-
Единия вариант е в "Общи технически въпроси". Така или иначе всички теми свързани с гумите и джантите са там!А втория вариант е да се преименува "Спирачна система и окачване" в "Спирачна система, окачване и гуми"! Но тогава пък всики теми свъзани с гуми трябва да се преместят! Трудоемко е но, става по-подредено!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар