Гледам нещо темата за "Коректни/некоректни продавачи/купувачи" съвем залиня... Даже виновника за обсъжданата в "Общи приказки" случка го няма в списъка с минус. Всъщност в този си вид темата трудно ще бъде полезна. Знам, че е свързано с програмиране и с модификация на базата и си е играчка, но би било добре всеки да може да пише на съответен потребител + или - не в отделна тема, която после трябва и да се обобщава периодично, а кликвайки върху ника му да се появява такава възможност.Конкретното ми предложение е: кликвайки върху даден ник, да може да се види рейтинга му (брой плюсове и брой минуси) и да може и да се гласува с "+" и "-" относно коректността му като търговец. И за да се избегнат разправии, информацията кой за кого и как е гласувал, да е достъпна само за администраторите, както е например в "Гараж" - там не виждаш кой как е гласувал за колата ти, а само общия рейтинг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За коректните и некоректните продавачи/купувачи във форума
Collapse
X
-
Re: За коректните и некоректните продавачи/купувачи във фору
snake написа:Гледам нещо темата за "Коректни/некоректни продавачи/купувачи" съвем залиня... Даже виновника за обсъжданата в "Общи приказки" случка го няма в списъка с минус. Всъщност в този си вид темата трудно ще бъде полезна. Знам, че е свързано с програмиране и с модификация на базата и си е играчка, но би било добре всеки да може да пише на съответен потребител + или - не в отделна тема, която после трябва и да се обобщава периодично, а кликвайки върху ника му да се появява такава възможност.Конкретното ми предложение е: кликвайки върху даден ник, да може да се види рейтинга му (брой плюсове и брой минуси) и да може и да се гласува с "+" и "-" относно коректността му като търговец. И за да се избегнат разправии, информацията кой за кого и как е гласувал, да е достъпна само за администраторите, както е например в "Гараж" - там не виждаш кой как е гласувал за колата ти, а само общия рейтинг.
-
u_bo
според мен е по-добре да има тема САМО за негативни оценки.то ако човек няма позитивни може да значи че клиента като е доволен, няма защо да пише.
Коментар
-
Вчера осъществих една далаверка през форума и когато отидох да пиша плюсче на продавача, забелязах, че в темата отдавна не е правено обобщение, т.е. кой колко плюса и минуса има. Мисля, че след като темата е важна и няма възможност това обобщаване да става автоматично, трябва поне един път месечно някой ръчно да обобщава резултатите.Друго, което ми направи впечатление е, че в темата има и никове, които не съществуват във форума, има поставяни оценки на несъществуващи потребители. Хората, поставящи оценки, поне да си правят труда да копират ника на даден потребител преди да му пишат + или -, а не да го изписват както им кефне.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:... Забелязах, че в темата отдавна не е правено обобщение, т.е. кой колко плюса и минуса има. Мисля, че след като темата е важна и няма възможност това обобщаване да става автоматично, трябва поне един път месечно някой ръчно да обобщава резултатите.Друго, което ми направи впечатление е, че в темата има и никове, които не съществуват във форума, има поставяни оценки на несъществуващи потребители. Хората, поставящи оценки, поне да си правят труда да копират ника на даден потребител преди да му пишат + или -, а не да го изписват както им кефне.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар