Здравейте.Форумът ви е много полезен, много неща научих и приложих, но едно ме подразни, за да намеря дадена тема например за фиат купе требе да прегледам много ненужни теми за останалите модели фиатки, не е ли възможно да се подредят по модели и всеки да си пише за неговия модел, а не да е всяко на едно и цял ден да търсиш инфо за твойта фиатка сред многото други, не го приемайте като забележка, а като предложение. Моля погледнете тук http://www.mitsubishibg.com/forum/ за нещо подобно говоря.благодаря и извинявайте, ако съм обидил някой.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение, молба, питане.
Collapse
X
-
Айде пак старата песен на нов глас... Точно в този раздел е писано поне 10 пъти точно по този въпрос!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Има търсачка за тая работа. А и това е форум - ако те интересува нещо можеш да папиташв нова тема - все ще се намери някой да ти отговори.Мине не мине и се появи някой да открие топлата вода...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
точно пък това много ме дразни в другите форуми, защото всеки си пише за проблемите в раздела с неговия модел, а голяма част от проблемите са от общ характер, не са конкретно за типо или пунто или браво/а, аа пък и ако прочета нещо полезно за типо, може да ми се случи така че да ми помогне за бравата, а ако има раздел "Типо", вероятно никога няма да вляза там, и ще пропусна съответното инфо. Винаги съм се молел форума да не се раздели по модели!Сега кво стана, всички стари теми ли ще извадите? митсубиши, та ситроен, та пежо, та не знам си кой.... Тва че навсякъде са ги направили по модели, значи ли че е по-добре?? Не е рядко в дадена тема да се образуват 2-3-4 подтеми, и се включват доста хора, и се споделят знания и опит. А като са разделени по модели - аз ще влизам в Брава, друг ще влиза в БРаво, трети в Мареа, четвърти в Типо пети и шести в пунто... Ето откато например отделиха темите за бензинови двигатели в отделен раздел, никога не съм влизал там да пиша, а рядко и чета дори. То по вашата логика колеги, дайте да разделим моделите и на модификации: S Sx El Elx Hlx Hgt Gt, понеже различните модели имат различно оборудване..... Така ще си имам свой форум "ФИАТ Брава 1.9 ЖТД ELX" и в него ще си пишем аз и още 2-ма 3-ма...Категорично против!
Коментар
-
Tърсене във форумаGoogle търсене във форумаИндекс страница на Фиат форумаКолега, ако това не ти помогне да намериш това което търсиш, почвам да разделям по модели
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар