не знам за вас ама като видя някоя тема със заглавие съдържащо:"сигорен" вместо ’сигурен’"с спирачките" вместо ’със спирачките’и тнт доста се дразня и ми е неприятно за впечатлението което прави с такива заглавия иначе чудесния форум.Предлагам :да се въведе длъжност ’редактор’ - следящ за правописни грешки само в заглавията - за постовете няма такъв екип дето ще се справи илимодерите да обръщат повече внимание на правописните грешки в заглавията!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение до модераторите
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
Stilo написа:Познай какво правя в 90% от модерираните от мен теми ...Само защото не можеш с няколко поста да ограмотиш който и да било. А за да е по-ясно на останалите съфорумци директно преправям заглавието, така че да става ясно за какво иде реч в темата.
Коментар
-
Re: предложение до модераторите
u_bo написа:не знам за вас ама като видя някоя тема със заглавие съдържащо:"сигорен" вместо ’сигурен’"с спирачките" вместо ’със спирачките’и тнт доста се дразня и ми е неприятно за впечатлението което прави с такива заглавия иначе чудесния форум.Предлагам :да се въведе длъжност ’редактор’ - следящ за правописни грешки само в заглавията - за постовете няма такъв екип дето ще се справи илимодерите да обръщат повече внимание на правописните грешки в заглавията!zarcov написа:Аз съм навит. Защото и мен доста ме дразнят такива грешки. А като гледам брат ми как пише само го псувам и му викам да се научи да пише.Не се гаси туй, що не гасне...
Коментар
-
Ха-ха-ха,доста отдавна или преди около 1.5-2 години се дискутираха подобни неща из модераторските среди.Помня, че май дискусията възникна след озаглавена тема "Станах вишист"!!! Не се косете, най-много да си навлечете потребителски подписи от типа на "НЕ НА ПРАВОПИСНАТА ПОЛИЦИЯ"! Въоръжете се с търпение и настоявайте децата Ви да четат повече книги. Друго спасение няма. ПЪСЪ... Некой да знае каде се намират ефтини и добри акомолатори ? Аре де кажете, сигорно некой знае, де не ме вращат по магазините! Ся да тарся враски за един акомолатор ли?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Сорка, Нино, само бубини, амуртесиори, инйексиони и жанти знам куде има...А, да - и куде прават клучове също...А за заглавията колегите са прави - поправяме, поправяме и пак има непоправени, защото изкачат със скорост по-висока от нашата.Правописа във форума е като брашнян чувал - колкото и да се тупа - все прах излиза.Аз също като поправям само заглавие не отбелязвам никъде - иначе трябва и с някое трагично мнение да се задълбавам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
zarcov написа:Аз съм навит. Защото и мен доста ме дразнят такива грешки. А като гледам брат ми как пише само го псувам и му викам да се научи да пише.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
EVITA написа:Аааа като повдигнахте въпроса, нали щяхме да правим kluchar модератор!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар