Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не се страхувайте, участвайте!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се страхувайте, участвайте!

Колеги и приятели,обръщам се с една молба към вас, която тая от доста време.В нашия форум се забелязва едно разцепление на групи и страсти, което на мен лично не ми харесва. Това разцепление се налага основно от различията между потребителите като нагласа. Групите според мен се делят основно на:- Регистрирани отдавна - активни - хора, които пишат активно и не се притесняват.- Регистрирани отдавна - неактивни - хора, които отдавна са регистрирани но не пишат, а само четат, дори само като гости.- Същите но скоро регистрирани.- Разделение по градове.Не искам да се спирам на различните групии, които съм забелязал по-подробно, искам да направя един апел към вас.Нека решаваме проблемите си заедно, нека се събираме, да обсъждаме и спорим. Нека забравим къде се намираме и в какво положение. Не става въпрос за парична помоощ, или за отделяне на време за другите.Не оставяйте безучастни към проблемите на колегите си, с извинението че не разбирате от тези неща, всеки разбира от нещо и всеки гласе важен!Всяко участие във форума, независимо от мнението, е важно.Мненията ви не показват незнание, защото тук то не е важно. Важен е опита.Аз лично преди време започнах с глупави въпроси. Игнорирах доста мнения в които се твърдеше че само спамя и задавам глупави въпроси.Не твърдя че разбирам много и вече всичко ми е ясно, напротив, но общата ми култура по поддържането на собствената ми кола са се обогатили със сигурност. Затова ви моля,Не се страхувайте, участвайте! Вие сте важни за нас!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Участваме въпреки някои недоумения от наша страна споко

Коментар

Re: Не се страхувайте, участвайте!

GTipo написа:
      ...Аз лично преди време започнах с глупави въпроси. Игнорирах доста мнения в които се твърдеше че само спамя и задавам глупави въпроси...
      Наскоро прочетох някъде, че прогресът и откритията са немислими без хората, задаващи "глупави въпроси". Напълно съм съгласен с това, казвам го съвсем сериозно. Мисля, че във форума има може би 4-5 човека с наистина сериозни автомобилни познания, всички ги знаем кои са. Всички останали сме в една или друга степен лаици или любители. Но натрупаният и споделен опит винаги може да е от полза.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Съжалявам, че едва сега прочетох този пост.Е тва е приказка! ЕВАЛА!!!!
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
        X