Колеги и приятели,обръщам се с една молба към вас, която тая от доста време.В нашия форум се забелязва едно разцепление на групи и страсти, което на мен лично не ми харесва. Това разцепление се налага основно от различията между потребителите като нагласа. Групите според мен се делят основно на:- Регистрирани отдавна - активни - хора, които пишат активно и не се притесняват.- Регистрирани отдавна - неактивни - хора, които отдавна са регистрирани но не пишат, а само четат, дори само като гости.- Същите но скоро регистрирани.- Разделение по градове.Не искам да се спирам на различните групии, които съм забелязал по-подробно, искам да направя един апел към вас.Нека решаваме проблемите си заедно, нека се събираме, да обсъждаме и спорим. Нека забравим къде се намираме и в какво положение. Не става въпрос за парична помоощ, или за отделяне на време за другите.Не оставяйте безучастни към проблемите на колегите си, с извинението че не разбирате от тези неща, всеки разбира от нещо и всеки гласе важен!Всяко участие във форума, независимо от мнението, е важно.Мненията ви не показват незнание, защото тук то не е важно. Важен е опита.Аз лично преди време започнах с глупави въпроси. Игнорирах доста мнения в които се твърдеше че само спамя и задавам глупави въпроси.Не твърдя че разбирам много и вече всичко ми е ясно, напротив, но общата ми култура по поддържането на собствената ми кола са се обогатили със сигурност. Затова ви моля,Не се страхувайте, участвайте! Вие сте важни за нас!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не се страхувайте, участвайте!
Collapse
X
-
Re: Не се страхувайте, участвайте!
GTipo написа:...Аз лично преди време започнах с глупави въпроси. Игнорирах доста мнения в които се твърдеше че само спамя и задавам глупави въпроси...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар