Колеги искам да попитам как мога да си сменя потребителското име защото като се регистрирах в полето име незнам защо реших че трябва да си напиша имената и много ме дразни да ми е такова името.дали има някъв начин.Предварително се извинявам ако е писано някъде по тази тема но вече два дни ровя и нищо не намерих за това!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя потребителското име??
Collapse
X
-
Едно време, когато се учих на стил на програмиране, началникът каза нещо, което помня и спазвам и до днес: "Всяко нещо, което потребителите поискат повече от един път и не е включено като функционалност в софтуера, просто го добавете като такава, вместо да го правите ръчно." Та в тази връзка, поне трима потребители видях, които са с нови никове. Ако не е много трудоемко, защо не го добавите като възможност в менюто "Профил" ?Мисля, че доста хора ще го ползват, ще настане веселба :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Едно време, когато се учих на стил на програмиране, началникът каза нещо, което помня и спазвам и до днес: "Всяко нещо, което потребителите поискат повече от един път и не е включено като функционалност в софтуера, просто го добавете като такава, вместо да го правите ръчно." Та в тази връзка, поне трима потребители видях, които са с нови никове. Ако не е много трудоемко, защо не го добавите като възможност в менюто "Профил" ?Мисля, че доста хора ще го ползват, ще настане веселба :D .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар