ilkor написа:
Пример:Аз имам Браво, а ти Стило. Аз съм си сложил ксенонов кит и съм описал цялата процедура естествено в раздела за Браво.Ти решаваш обаче също да си сложиш и понеже не намираш в раздела за Стило подобни постове създаваш нова тема в която питаш "абе някой правил ли го е това".След като обаче не получаваш отговор на въпроса си понеже никой друг със Стило не го е правил си викаш я по добре да видя по другите модели.И позваш да прелистваш разделите по модели:Чинкуечентото ми се заключи и не мога да изляза;Пунтото гасне на газ;Дедрата няма спирачки;Линеата ми гори 5 на сто;Ударих уното;Двигателят на Пандата ми събира 8л масло; (ей това ми беше особено полезно, че не го знаех - имаше файда от ровенето) И ооооп стигаш до раздела за Браво и между всички теми касаещи бравото намираш моята тема за ксенона.До тук добре ама един ден ксенона ми почва да ми прави проблеми и аз си влизам в радела за Бравото и пиша - "хубаво го сложих тоя ксенон на Бравото но сега почна мига кво да правя"А твоят пък изобщо не пали, но понеже си разбирач, го разкостваш, оправяш го и описваш всичко в раздела за Стило.Аз правя обратните фокуси докото намеря че някой все пак е писал в раздела на някой друг модел как се ремонтира баласта. Но когато го отварям виждам че моя проблем е друг - не е като твоя. Естествено всичко описвам в раздела за Браво.И тогава влиза във форума човек със Пунто който току що си е поръчал ксенона и се чуди кое по напред да чете - това дето е в раздела за Браво или за Стило. И понеже не знае че кита е еднакъв и за трите модела без да се колебае в услуга на всички колеги с Пунто им спретва една тема как се монтира ксенон на Пунто.Не дай си боже да му се повреди и на него че тогава ще има тема "Как се ремонтира баласт на Пунто"Да не говорим че и темата за купуването на кита трябва да е тройна защото иначе трябва да я сложим в раздел "Общи приказки"Е, в нашия форум имаме раздел "Автоелектроника" и човек каквато и кола да кара влиза там и директно вижда темите за купуване, монтаж и ремонт на ксенонов кит.По образно не мога да го напиша колега ...Естествено че силно съм преувеличил всичко но повярвай ефекта ще е подобен. Видях го във форумите които са разделени по модели.
Коментар