За Тунинга само ще добавя и "кар аудио" и според мене се покрива всичко което е нужно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За нуждата от по строги правила
Collapse
X
-
Само да вметна нещо и аз, колкото повече се увеличават юзърите на форума, толкова повече нараства нуждата от качествен контрол.Има хора, които са начинаещи в работата си с компютри и такива, които не знаят къде да си пуснат първото питане,именно за такива хора трябва екип който да им удря по едно рамо за влязат в релсите още от начало.Със думите на Ванко съм абсолютно съгласен, и не виждам кой не би?ivanko_rs Е тогава как ще се научим на ред ,като никой не го спазва? Колега Stilo аз не съм за "голяма балтия",единствено което искам е щом има правила да се спазват.Естествено ще има толериране,но юзъри които системно спамят или пускат безсмислени теми,а също така и изрази уронващи престижа на форума,направо трябва да бъдат баннати."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ivanko_rs написа:Колеги,взехте темата по навътре и от мене.Поуспокойте малко нравите и да го обсъдим като бели хора.За първите ми постове в собствената ми тема като по строги бяха с една единствена цел,да видя кой как ще реагира реално във дадена ситуация.
Коментар
-
Подкрепям на 100 % идеята на Иванко.Навремето се опитвах, особено със повтарящите се и завтарящи теми.Но българинът е велик, той е единствен и неговия проблем е също единствен.Погледенете какво става в "дизели"... едно и също нещо се повтаря и завтаря до безкрай! Вече ги сънувам тази "УМНА ДЮЗА и кулера на Пунто-1.Въпреки, че колегата doofiat се опита да систематизира информацията, просто няма кой да чете.Аз също вече почти не чета там. Според мен няма да е лошо да си припомним това : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19384 Добър пример, както съм го споменавал е : http://forum.offroad-bulgaria.com/SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Подкрепям на 100 % идеята на Иванко.Навремето се опитвах, особено със повтарящите се и завтарящи теми.Но българинът е велик, той е единствен и неговия проблем е също единствен.Погледенете какво става в "дизели"... едно и също нещо се повтаря и завтаря до безкрай! Вече ги сънувам тази "УМНА ДЮЗА и кулера на Пунто-1.Въпреки, че колегата doofiat се опита да систематизира информацията, просто няма кой да чете.Аз също вече почти не чета там. Според мен няма да е лошо да си припомним това : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19384 Добър пример, както съм го споменавал е : http://forum.offroad-bulgaria.com/
Коментар
-
Колега, а как се връзва мнението ти с това ?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=242876#242876
Коментар
-
ls1 написа:Можем да се развихрим тук двамата с теб в една хубава софистика, но си мисля че е излишно. Аз съм написал какво мисля, хората са го преценили. Недей да отиваш в посоката ’ще те наддумам значи съм прав’. През цялото време се отнасям с уважение към теб, а в отговор получавам обиди.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ilkor написа:Колега, а как се връзва мнението ти с това ?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=242876#242876Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колега, то е във всички теми така. Нали все пак сме форум. Ако искахме да направим сайт с обяви и упътвания за теглене присто да забраним писането.Ето още една тема в която 99% от мненията са офтопик http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24448Докато самите потребители пишат такива постове колкото и модератори да има не могат да се оправят.Дай да сложим на всички картони и да чакаме да се поправят ...
Коментар
-
ilkor защо ми заключи темата в раздел "Моторни Спортове"?Пусната е с една единствена цел да акумулира всички негативи от другите теми и се справя напълно успешно.Както забелязвате ,спря се да се с....е в другата тема за началото на шампионата.То не че не е ясно че истински раздел "Моторни Спортове" реално няма,а е само чесане по копчетата на клавиатурата,защото като гледам истински спортисти или спортни фенове реално няма.А сега ме оборете ако можете Ако се окаже че има ,тогава другата тема с анкетата за ставане на "Тунинг" на раздел става без значение,понеже ще има фенове които да го искат ,обаче като гледам гласуването смятам че няма да стане,от тук и извода че истински спортни фенове и спортисти тука НЯМА Най-малкото щяха да гласуват "за" за да има обособен раздел "Силов тунинг" което си е показател.Затова съм си изложил проекта там където го оценяват,а тука както върви скоро няма да го има,що ли?Мда,явно ще се продължава по-стария начин,пишем където ни хареса и каквото ни хареса без да ни интересува,не че има много какво да ни заинтересува де то като гледам и толкоз наказания има тъй чеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колега, следващият път когато реша да заключа нещо първо теб ще питам.Пусни си в "Общи приказки" тема която според теб събира каквито и да е мнения по нея и няма да имам претенции.Но в тема за Ф1 да ми коментирате расизъм, нечий акъл, че и правилата на дата.бг - извън правилата е.Ще го кажа по просто - пак не уцели раздела.Ето - когато ги спазваме пак недоволстваш. Аз честно не мога да разбера какво желаеш ?Не се ли усещаш че ти точно това вършиш ? Нарушаваш правилата ?
Коментар
-
Явор Митев
ivanko_rs написа:ilkor защо ми заключи темата в раздел "Моторни Спортове"?Пусната е с една единствена цел да акумулира всички негативи от другите теми и се справя напълно успешно.Както забелязвате ,спря се да се с....е в другата тема за началото на шампионата.То не че не е ясно че истински раздел "Моторни Спортове" реално няма,а е само чесане по копчетата на клавиатурата,защото като гледам истински спортисти или спортни фенове реално няма.А сега ме оборете ако можете Ако се окаже че има ,тогава другата тема с анкетата за ставане на "Тунинг" на раздел става без значение,понеже ще има фенове които да го искат ,обаче като гледам гласуването смятам че няма да стане,от тук и извода че истински спортни фенове и спортисти тука НЯМА Най-малкото щяха да гласуват "за" за да има обособен раздел "Силов тунинг" което си е показател.Затова съм си изложил проекта там където го оценяват,а тука както върви скоро няма да го има,що ли?Мда,явно ще се продължава по-стария начин,пишем където ни хареса и каквото ни хареса без да ни интересува,не че има много какво да ни заинтересува де то като гледам и толкоз наказания има тъй че
Коментар
-
ivanko_rs написа:Мда,явно ще се продължава по-стария начин,пишем където ни хареса и каквото ни хареса без да ни интересува,не че има много какво да ни заинтересува де то като гледам и толкоз наказания има тъй чеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
За да се филтрират неадекватните мнения, може би трябва да се въведе рангова система, в смисъл колкото по високо доверие има в мнението на даден юзър, толкова повече да тежи неговия пост. Има колеги, които са на "ти" с електрониката, други с дизелите, трети с газовите и т.н. (Аз, например съм пълен гьон с газовите уредби и почти не влизам в темите там) Когато такъв потребител е спомогнал с адекватната си помощ да се реши даден проблем, получава "червена точка" Колкото повече точки има, толкова повече доверие получава.Това с точката е само пример за титуловане. Има много различни начини.Другото, което мен, лично ме дразни е системното бъркане на разделите. Тук може би единственото решение е по-зоркото следене на разделите от модерите и навременната корекция.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар