Гледам напоследък модераторския екип прави нововъдения - един раздел нагоре, друг надолу :D , едно име е било, друго е станало :D Сега погледнах, че и раздел Фиат изчезна и темите от него са сложени в новини Колеги, та там имаше много добри теми за новите модели. Как един нов потребител би си помисли, че има такава тема например за Линеа, за Гранде Пунто, за Добло и т.н.???? Та няма да караме само Брава, Мареа, Браво, Типо и т.н. Нали форума ще се развива и занапред. Няма ли как да сложите тези теми в отделен раздел, например с име "Нови модели" и всеки, който си купи например Линеа или най-общо казано нов модел Фиат да сподели впечатленито си от автомобила?Не погубвайте тези хубави теми в пространството, моля ви!Помислете отново!Да си призная и аз виждах като излишен раздел Фиат, но имаше ценни теми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Раздел ФИАТ отпадна, но....
Collapse
X
-
Раздел "фиат" беше премахнат именно защото всеки новодошъл си пускаше въпроса в него.Темите от него са съхраненни в "новини"Няма да се загубят. просто още не е ясно под каква форма ще се подчертаят.Мисля си че това може да стане на сайта. Ако има колеги които имат желание и възможност да публикуват новини и други интересни материали на сайта нека ми пишат ЛС.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ами темите си ги има... никой не ги е трил.ilkor написа:Раздел "фиат" беше премахнат именно защото всеки новодошъл си пускаше въпроса в него.Темите от него са съхраненни в "новини"Няма да се загубят. просто още не е ясно под каква форма ще се подчертаят.Мисля си че това може да стане на сайта. Ако има колеги които имат желание и възможност да публикуват новини и други интересни материали на сайта нека ми пишат ЛС.
Коментар
-
ilkor написа:Раздел "фиат" беше премахнат именно защото всеки новодошъл си пускаше въпроса в него...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:ilkor написа:Раздел "фиат" беше премахнат именно защото всеки новодошъл си пускаше въпроса в него...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар