Първо искам да поздравя създателите на сайта с произведението им. Това е може би най добрия клубен сайт в българия. Имам две предложения които мисля че ще подобрят и улеснят работата на всички. 1. Да се въведе проверка на правописа по подобие на пощата в ABV.bg с натискане на един бутон всеки да може да провери правописа на поста си преди да го пусне. Надявам се да не обидя някой но за съжаление има неграмотни хора, така поне няма да се излагат. 2.Предполагам че няма да е проблем да може по някакъв начин да се намират колеги според модела на автомобила. Примерно ако искам да намеря всички колеги които имат Марея 2,4 JTD.Благодаря предварително и очаквам мнението и на други колеги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за правописа и търсачката.
Collapse
X
-
deadairplane
-
Re: Предложение за правописа и търсачката.
chaki написа:Първо искам да поздравя създателите на сайта с произведението им. Това е може би най добрия клубен сайт в българия. Имам две предложения които мисля че ще подобрят и улеснят работата на всички. 1. Да се въведе проверка на правописа по подобие на пощата в ABV.bg с натискане на един бутон всеки да може да провери правописа на поста си преди да го пусне. Надявам се да не обидя някой но за съжаление има неграмотни хора, така поне няма да се излагат. 2.Предполагам че няма да е проблем да може по някакъв начин да се намират колеги според модела на автомобила. Примерно ако искам да намеря всички колеги които имат Марея 2,4 JTD.Благодаря предварително и очаквам мнението и на други колеги.
Коментар
-
Благодаря за отговорите. Темата с колите ми върши работа просто явно трябва да се обнови. Колкото до правописа не се занимавам с уеб страници и не съм наясно каква е структурата им и как се правят. Видях в пощата на ABV.BG че има бутон с който правиш проверка на правописа преди да бъде пуснат имейла. Мислех че не е проблем да се въведе нещо такова. Колкото до "неграмотни" се извинявам не исках да прозвучи неуважително. Много хора включително и ас си развалиха правописа от писане на латиница.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар