Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разкарайте тези снежинки,заради които нямам вертикален скрол

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Готини са снежинките - не мен не ми пречат. Дано в Бургас ги видим тази година ...
    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Изревах аз като ги пуснаха, но незнайно защо бе решено моята тема да бъде изтрита, въпреки че беше във верния раздел, а тази в грешния раздел да бъде оставена. Сит на гладен не вярва.Но здраве да е.

Коментар

и на мен ми пречат и ме дразнат мнооого,защо не се направят няколко скина и да може всеки да си избира,вместо да е 1

Коментар

Присъединявам се. По-добре статична коледна украса, отколкото хвърчащи gif-чета.
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

В момента никой не би трябвало да има проблеми със скролерите. В петък се опитах да премахна появяването на хоризонталния скробар, но явно не всички браузери работят по еднакъв начин и някои изгубиха и вертикалния. Вече всичко е фикснато като снежинките са ограничени да се появяват само до определена част от екрана. Затова при потребители с по голяма резолюция на екрана те може да падат отвесно когато са близо до тази крайна позиция.На колегата който спомена, че му е изтрита темата ще кажа че темата е изтрита, но постовете от нея са прехвърлени в първата тема. Не е нужно да има няколко теми в които да се обсъжда едно и също нещо. Проблема със скролбара беше в петък за най много 1-2 часа докато разбера че има проблем при някои браузъри. Ако толкова пречат тези снежинки ще ги разкараме ...

Коментар

Я пробвай с това:
              Код:
              body {overflow: -moz-scrollbars-vertical;overflow-x: hidden;overflow-y: scroll;}
              Би трябвало да стане така.А при overflow-x изчезна вертикалния скрол на IE, тъй като е невалидна декларация за тоя скапан browser.Намаляването на широчината на снежинките не е решение, защото при по-малки резолюции проблемът отново е налице.

Коментар

Пуснал съм ги до 950-ия пиксел по хоризонтала понеже така или иначе ако резолюцията е под 960 пиксела си се появява хоризонтален скрол от ширината самия форум.Така че ако някой гледа на 800Х600 скролера така или иначе си го има ...

Коментар

Аз вече съм доволен. Респект, в други форуми админите биха казали ’Кат не те кефи ае пътя...’.

Коментар

ilkor написа:
                    Така че ако някой гледа на 800Х600 скролера така или иначе си го има ...
                    Мда ... и това е така

Коментар

ls1 написа:
                      Изревах аз като ги пуснаха, но незнайно защо бе решено моята тема да бъде изтрита, въпреки че беше във верния раздел, а тази в грешния раздел да бъде оставена. Сит на гладен не вярва.Но здраве да е.
                      Темата си е там но е преименувана. И двете са преместени в правилния раздел. За това си прав.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Здравейте от форума Rover България Много готин снежец сте си сложили тук във форума и се питах дали не може да издадете тайната да си сложим и ние.Благодаря

Коментар

porostorm написа:
                          Здравейте от форума Rover България Много готин снежец сте си сложили тук във форума и се питах дали не може да издадете тайната да си сложим и ние.Благодаря
                          Готин, е ама забива от него май...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз не го усещам това забиване защо ли?
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Няма тайни колега http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2074При мен ако отворя над 10-15 прозореца с форума започва да ми върти вентилатора на лаптопа.Но няма никакво забавяне.

Коментар

ilkor написа:
                                Няма тайни колега http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2074При мен ако отворя над 10-15 прозореца с форума започва да ми върти вентилатора на лаптопа.Но няма никакво забавяне.
                                A как е решен проблемът със скрола

Коментар

Working...
                                X