Готини са снежинките - не мен не ми пречат. Дано в Бургас ги видим тази година ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкарайте тези снежинки,заради които нямам вертикален скрол
Collapse
X
-
В момента никой не би трябвало да има проблеми със скролерите. В петък се опитах да премахна появяването на хоризонталния скробар, но явно не всички браузери работят по еднакъв начин и някои изгубиха и вертикалния. Вече всичко е фикснато като снежинките са ограничени да се появяват само до определена част от екрана. Затова при потребители с по голяма резолюция на екрана те може да падат отвесно когато са близо до тази крайна позиция.На колегата който спомена, че му е изтрита темата ще кажа че темата е изтрита, но постовете от нея са прехвърлени в първата тема. Не е нужно да има няколко теми в които да се обсъжда едно и също нещо. Проблема със скролбара беше в петък за най много 1-2 часа докато разбера че има проблем при някои браузъри. Ако толкова пречат тези снежинки ще ги разкараме ...
Коментар
-
Я пробвай с това:Код:body {overflow: -moz-scrollbars-vertical;overflow-x: hidden;overflow-y: scroll;}
Коментар
-
ls1 написа:Изревах аз като ги пуснаха, но незнайно защо бе решено моята тема да бъде изтрита, въпреки че беше във верния раздел, а тази в грешния раздел да бъде оставена. Сит на гладен не вярва.Но здраве да е.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
porostorm написа:Здравейте от форума Rover България Много готин снежец сте си сложили тук във форума и се питах дали не може да издадете тайната да си сложим и ние.БлагодаряVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Няма тайни колега http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2074При мен ако отворя над 10-15 прозореца с форума започва да ми върти вентилатора на лаптопа.Но няма никакво забавяне.
Коментар
-
ilkor написа:Няма тайни колега http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2074При мен ако отворя над 10-15 прозореца с форума започва да ми върти вентилатора на лаптопа.Но няма никакво забавяне.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар