Да супер е така. Тъкмо вчера се чудех дали и ние няма да имаме украса, както в някои други форуми и ето на! :D ПП: Колега с тия емотикони ще ме умориш от смях, много са яки!
Абе сега да не вземете да пуснете дъжд, че ще се скараме!Не стига, че днес цял ден вали ДЪЖД П.П. колега Роко, аз заради това ги слагам - да се веселите повече
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Вижте сега, снежинките са хубава идея, колегите с по-слаби машини просто имат опция да ги офф.Аз и с 5 и с 8 никаква разлика.За всеки влак си има пътници П.П.Влизайте в предпразнично настроение
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Под Firefox се показва хоризонталния scrollbar от време на време, като дадена снежинка се клаутшка извън width-а на форума. Честно казано дразнят, но това си е мое мнение.И рекламите на Google ... малко margin-top им трябва. Примерно 15-20 px-a.
Сега с 5 снежинки е по-добре, довечера ще видя само да не ми се спича лаптопчето в къщи.Само ме дразни че примигва хоризонталния скролбар.Но предлагам и още някаква украса да се "турне" - некви там свещички и зеленини в горните ъгли - ако е възможно разбира се.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар