Абе..откак тез снежинки падат....нещо ми е нестабилен форума. И курсора мига странно, и като му скимне отваря заглавната страница на форума. Незнам, само при мен ли е така? И сякаш чат пат зарежда нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снежинките
Collapse
X
-
Явор Митев
......от поледицата ще да е.....зима е все пак.... колега, шегувам се.....при мен нестабилност няма, всичко е О.К.
-
Снежинките
Гледам че админите са в празнично настроение - снежинки се веят, трупат ли трупат Обаче направо ми затрупват процесора бе, то бива радост ама докато пиша поста, дори се включи вент-а на лаптопа и взе да ми пари под пръстите... Ще взема да си спра жавата накрая и ще се оправи работатаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Снежинките
Esper написа:Гледам че админите са в празнично настроение - снежинки се веят, трупат ли трупат Обаче направо ми затрупват процесора бе, то бива радост ама докато пиша поста, дори се включи вент-а на лаптопа и взе да ми пари под пръстите... Ще взема да си спра жавата накрая и ще се оправи работатаBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
Re: Снежинките
BULLDOG написа:Esper написа:Гледам че админите са в празнично настроение - снежинки се веят, трупат ли трупат Обаче направо ми затрупват процесора бе, то бива радост ама докато пиша поста, дори се включи вент-а на лаптопа и взе да ми пари под пръстите... Ще взема да си спра жавата накрая и ще се оправи работатаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар