Макар да съм така да се каже, "от другия лагер" на безмислената фиатска война, искам да споделя и тук едно интересно явление. Както е известно, скоро след като този форум се отцепи от другия и си регна ново име, същото направих и аз с фиат-бг.еу. По този сайт само в началото се прави нещо, след това го оставих да си цъка сам и е предимно пълен със спамерски постове. Какво беше учудването ми обаче, когато днес му проверих пейдж ранка и той се оказа 4! На .org е 1, а на .com адрес е 3.Както се казва - неведоми са пътищата гугълски. Теоретично, ако сега кача трети клонинг на форума на този адрес, би трябвало да излизам в Гугъл преди другите 2!Ха-ха-ха...Мога да прекарам и вас и приятеля ми Фюреро...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-дребният от Фиатските форуми дръпна по пейдж ранк...
Collapse
X
-
Re: Най-дребният от фиатските форуми дръпна по пейдж ранк :-
dobri2 написа:Макар да съм така да се каже, "от другия лагер" на безмислената фиатска война, искам да споделя и тук едно интересно явление. Както е известно, скоро след като този форум се отцепи от другия и си регна ново име, същото направих и аз с фиат-бг.еу. По този сайт само в началото се прави нещо, след това го оставих да си цъка сам и е предимно пълен със спамерски постове. Какво беше учудването ми обаче, когато днес му проверих пейдж ранка и той се оказа 4! На .org е 1, а на .com адрес е 3.Както се казва - неведоми са пътищата гугълски. Теоретично, ако сега кача трети клонинг на форума на този адрес, би трябвало да излизам в Гугъл преди другите 2!Ха-ха-ха...Мога да прекарам и вас и приятеля ми Фюреро...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Добри, собственик има един друг форум - несменяем Дреме ми за пейдж ранга. По важното е че имаме уверен ръст на реални потребители - благодарение на тях форума върви напред.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20847когато днес му проверих пейдж ранка и той се оказа 4! На .org е 1, а на .com адрес е 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар