Paparac написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно затварянето на теми и уж свободния форум.......
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
-
Аз не мога да разбера какво искате!!! Тази тема за която говорите беше създадена за да се каже че вече има група модератори и сега всеки модератор може да модва във всеки един раздел. Като искате да кажете колко ви е хубаво в .com си отворете една тема и си пишете каквото си поискате!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:Аз не мога да разбера какво искате!!! Тази тема за която говорите беше създадена за да се каже че вече има група модератори и сега всеки модератор може да модва във всеки един раздел. ...!
Коментар
-
Paparac написа:Лично аз мога да кажа няколко неща. Първо, тук има много хора, които се ..как да кажа, разкараха. Защо, не знам. По-добрият форум ли? Смешно! Внимавайте колегата модератор от Афганистан да не ви тегли по един шут, нямате право да пишете при НАС! Ние сме прости, на фюрерски начала. Ще ви дам пример. С един от Вашите МОДЕРАТОРИ, дори мисля, че е ГЛОБАЛЕН такъв, Киро ъф дъ Дей, преди време имахме все пак отношения, щото сме от един град. Или бяхме! Ама той е НАД нещата, т.е. и над ВСИЧКИ ВАС, лелелеее, вие какви сте спрямо него, никаквици и никакви. Та Киро е толкова високостоящ, че не ми даде един тел . да пием една бира да се разберем. Толкова за юриста. Влади, който беше глав. админ тук, той е пич, всъщност има и много други пичове тук, от потребителите ясно, говоря за админите, ЗДРАВКО и и ти, докога ще е така, аз бяха като заблудената риба или овца, или по принцип, вие се лишихте от НЯКОЛКО от най-добрите ви АДМИНИ и МОДЕРАТОРИ, да не говорим, че преди време точно във вашия лагер е имало гласове и против хит-ко, че бил некадърен и не ставал за модер, и wwweb се бутал между шамарите...не мислете, че кирливи ризи само вие можете да вадите. И още нещо? Защо ми пуснахте личнитееееееееееееее? Нали спамех според някои болни мозъци?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Понеже аз заключих темата ще кажа защо го направих.Темата беше създадена за да се уведомят потребителите на форума за извършените промени.Но последните мнения в нея си бяха чисто лични съобщения които във форума си и има установен начин как се правят без да ги гледат по 2000 човека дневно.Именно затова заключих темата и обясних защо го правя с 2 думи.Понеже ме обвиняват в нещо - и аз не знам в какво, но се намесва и свободата на форума ще кажа че темата няма да бъде премахната никога. Тези които критикуват нека да погледнат най пресния пример - мое мнение със статистика за посещенията във форумите беше изтрито въпреки че беше направено без никакъв коментар от моя страна на фактите и в тема която разискваше точно тази тематика. Не стига че беше направено това ами и администратора на форума започна да прави коментари по същите тези числа които той изтри. А сега ми кажете има ли свобода на личното мнение там. Но аз обещах на един човек - месеца ще мине и аз пак ще постна актуална информация по тази тема. Да видим колко ще просъществува ?А сега ако толкова има мераклии, създайте си една тема за коментиране в общи приказки и си коментирайте колкото си искате.Никой няма да пипне темата докато не нарушава правилата.Едит:Добавям линк към въпросната статистика. Публикувах я и тук понеже там явно няма място за нея.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20847
Коментар
-
Paparac написа:Лично аз мога да кажа няколко неща. Първо, тук има много хора, които се ..как да кажа, разкараха. Защо, не знам. По-добрият форум ли? Смешно! Внимавайте колегата модератор от Афганистан да не ви тегли по един шут, нямате право да пишете при НАС! Ние сме прости, на фюрерски начала. Ще ви дам пример. С един от Вашите МОДЕРАТОРИ, дори мисля, че е ГЛОБАЛЕН такъв, Киро ъф дъ Дей, преди време имахме все пак отношения, щото сме от един град. Или бяхме! Ама той е НАД нещата, т.е. и над ВСИЧКИ ВАС, лелелеее, вие какви сте спрямо него, никаквици и никакви. Та Киро е толкова високостоящ, че не ми даде един тел . да пием една бира да се разберем. Толкова за юриста. Влади, който беше глав. админ тук, той е пич, всъщност има и много други пичове тук, от потребителите ясно, говоря за админите, ЗДРАВКО и и ти, докога ще е така, аз бяха като заблудената риба или овца, или по принцип, вие се лишихте от НЯКОЛКО от най-добрите ви АДМИНИ и МОДЕРАТОРИ, да не говорим, че преди време точно във вашия лагер е имало гласове и против хит-ко, че бил некадърен и не ставал за модер, и wwweb се бутал между шамарите...не мислете, че кирливи ризи само вие можете да вадите. И още нещо? Защо ми пуснахте личнитееееееееееееее? Нали спамех според някои болни мозъци?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
deadairplane
-
Orcinus
Хубаво...За да няма хър-мър и всички да са доволни и щастливи ще помоля някой администратор да ми изтрие потребителя, тъй като благоразумно опцията за саморъчно изтриване е премахната от профилите на участниците във форума. Благодаря, така ще е най-добре.
Коментар
-
Paparac написа:Хубаво...За да няма хър-мър и всички да са доволни и щастливи ще помоля някой администратор да ми изтрие потребителя, тъй като благоразумно опцията за саморъчно изтриване е премахната от профилите на участниците във форума. Благодаря, така ще е най-добре.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Да направя едно заключение.1. Оказа се че цялата дандания със заключената тема е имала друга цел. Темата беше заключена съвсем по правилата.Не може в тема "съобщение" да се води чат между потребители при това подплътен с обиди.Лошото е че критики за заключване на темата получих именно от модератори които би трябвало да знаят и спазват правилата.Което не говори добре за тяхната подготка като такива.И понеже се зачекнаха и други теми:2. Оказа се че не тук, а в оня форум има баннати потребители без никакви смислени основания.Tези хора не са баннати от мен - някой от вас го е направил - критикуващите.3. Не тук а в оня форум се трият неудобни постове. Ние тук си нямаме Ferrari което да бърше наред. Ето коментара му към изтритото ми мнение:Сашо (или колега Ilkor както си по-известен в един друг форум), това ти е само 4-ти пост, но с всичките до тук целиш някаква конфронтация или доказване. Тук никого не го интересува на кое място в интернет пространството е форума и дали има свой плагиат. Щом е тук значи е избрал именно този. Считай това за официално предупреждение.Бе кой те пита драги, какво ги интересува потребителите та мислиш вместо тях? Не смятате ли че така ги обиждате - нека сам всеки си прецени какво го интересува или не. Който бил тук бил избрал този форум - желязна логика - няма що. И при това в темата са писали хора които ясно заявяват че посещават и двата форума.Така че получавам официално предупреждение заради изказано мнение което не се е понравило на администратора. Не коментирам изобщо че самото мнение съдържаше само факти извадени от броячите на двата форума и нито дума повече.Честно доста мнения в тази тема никак, ама никак не ми харесват, но да съм изтрил нещо ?Сега му отговарям и на въпроса на Ferrari - Не не хапете. Но триете - което е дори по лошо.4. Изрекоха някои лъжи и откровени заяждания:- никой от "нашия лагер" не е коментирал че друг колега е бил некадърен. Самият човек може да го потвърди тъй като дори и да не е модратор (по негово изрично искане) като уважаван от всчики нас има достъп до административния раздел на форума и би бил в "течение" на подобни коментари. Аз лично не обичам израза "кирливи ризи". Вероятно всеки ги има но да се обвинява в некоректност и после да се "вадят" "кирливи ризи" - кое му е коректното тогава ?- проблемите тук се прикривали - на кое казвате прикриване на тази дискусия ли ? Разбере този "разговор" нямаше как да се случи в онази тема - по горе обясних защо.- някой си не искал да се среща с друг - ами какво общо имаме ние останалите в тези отношения че да се изтъкват тук ?- не смятам и че на някого му влиза в работата кой къде работи - всеки работи където си иска. Ако за някой това е проблем - добре ... - аз лично не разбрах кой е този "който наистина страда от некоректноста към неговата персона". Ако става дума за Paparac мога да кажа следното : с него от доста време поддържаме диалог по icq. И досега както той така и аз сме се държали абсолютно коректно - да не кажа приятелски. Въпреки че имаме различни мнения по отношение на форумите и някои хора, които многократно сме коментирали и така и не сме постигали съгласие, установихме че имаме и много теми по които сме единодушнии се разбираме. Така че ако с нещо е бил засегнат би трябвало да знам. Напротив - аз му казах че съм засегнат от отношението към мен в другия форум по повод триенето.Улях се с писането затова завършвам. Ефекта от тази тема беше че още един уважаван от мен човек реши да "позагърби" форума. Надявам се един ден причинилите го да си дадата сметка какво са извършили. Жалко е че дори и вън от форума един човек продължава да "гони" дори и най върлите фиат фенове.Ето на случи се това което всички мразещи нашия форум са желали - "кастата" (по цитат) на отцепниците които били преяли с власт си отива. Не знам дали са преяли с власт когато доброволно напускат, ама има един човек който продължава да тъпче. Разберете го - форумите са два именно заради него. Който и да питате не иска да има 2 фиат форума - ами дайте да направим нещо по въпроса. Аз лично се съмнявам че той ще има смелостта да се оттегли - вече имаме не един а цели два примера за това. Така че, вие сте Да но сте по добри от нас защото единственото което ние успяхме да направим беше да намерим място където той да не ни притеснява ... много.Осъзнавам че се въвличам във всяка такава неприятна тема - нещо което досега съм успявал да избягвам. За в бъдеще ще гледам да съм по въздържан :D ( За всички потребители които не знаят за какво всъщност говорим нека погледнат тук http://forum.fiat-bg.org/viewforum.php?f=38 )И понеже съм сигурен че темата ще стане силно посещавана използвам факта да приканя да подкрепите инициативата на форума за извършване на дарение за ДОВДЛРГ Враца "Асен Златаров" 3000 ул."Авлига"1. ДОВДЛРГ означава ДОМОВЕ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕЦА ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРИЖИПрез тази година децата от дома не са били зарадвани от друг дарител и сега преди коледа смятам че можем да направим добър подарък за тях.Не вярвам че някой може да остане безучастен пред усмихнатите детски очи.Инициативата е описана тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21045Аз давам съгласието си в името на тази кауза да копирате темата и в другия форум ако имате желание. Така дарението ще бъде от всчики фиат фенове ...
Коментар
-
Ооо не знам да влизам там на 2 месеца веднъж- и кво да видя за тва време теми нови малко една страница да са ми непрочетените теми.и тук таме някой нов се похвали дето се е объркал...да се регне там.По добре ще е да има един форум ма са мечти само.тва е!Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Адмирации Илко, съдържателен пост ,пред който свалям шапка! Да, аз се оттеглих именно по тези причини, за да не бъде намесвано моето име за разделението на двата форума.Нещата бяха ЕЛЕМЕНТАРНИ! Търпяхме онзи( 22 СЕПТЕМВРИ 2006 -22 МАРТ 2007)...жал ме е за него, защото това недоразумение изживя своята ГОЛГОТА, но прекали! Вярно, АЗ БЯХ ПОВОДА, НЕ ПРИЧИНАТА, ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ДРАМАТИЧНО, след като се убедих, че чете личните ми съобщения. Просто пуснах анкета да бъде изгонен.Как го хванах, съм документирал, може да го потвърди един колега от Велико Търново, с който имахме трафик на "лични" и онзи просто се "осра", направи фатална грешка... много неща е имал да дебне горкият! Няма да припомням пролетта на тази година, когато на национална среща в ЛОВЕЧ и ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ни сюрпризираха по телефона, че същото НЕДОРАЗУМЕНИЕ, имайки стари пароли е затрило форума... мисля ,че беше 29 април, няма да споменавам и други МИЗЕРИИ на НИЩОЖЕСТВОТО... Всичко това го има в БАЗАТА!По повод на четенето на личните съобщения който иска да се обърне към колеги от стария модераторски екип, преди септември 2006г, имена няма да споменавам, който от тях прецени да напише дали твърденията са ми вярни.ИЛИ ТРЯБВА ДА ПОСТВАМ ТУК СЛОВОИЗЛИЯНИЯТА на НЕЩАСТНИКЪТ, КОГАТО КЛИКВАЙКИ НА АДРЕСА ЧЕТЯХМЕ НА 22.09.2006г.Но в едно си прав, в нашия форум има промени, едни хора си отидоха други дойдоха и всичко това е за добро, промениха се доста неща.Докато там ЧИЧКО БИГ БРАДЪР ГЛЕДА, НАДЗИРАВА и държи нещата /БАЗАТА/ под контрол, ако ПАК го ОШАМАРЯТ, ще създаде ТРЕТИ ФОРУМ!ПС... ЗНАЕШ ЛИ КАК БЕДУИНИТЕ КАРАЛИ КАМИЛИТЕ ДА ТИЧАТ В ПУСТИНЯТА? ВЪРЗВАЛИ НАРЪЧ СЕНО НА ЕДИН ДЪЛЪГ ПРЪТ И ГО ПОДНАСЯЛИ ПРЕД МУЦУНАТА НА КАМИЛАТА, МИСЛЕЙКИ, ЧЕ ЩЕ ГО ДОСТИГНЕ, ТЯ ТИЧАЛА ВСЕ ПО-БЪРЗО! Тук администраторче с нашивка, там модераторче и КАМИЛАТА ТЪРЧИ...ПРИВЕТ НА МОДЕРАТОРО-АДМИНИСТРАТОРСКИЯ ЕКИП НА "СЪИМЕННИЦИТЕ" ПО МАРКА! САЛЮТ ЮНАЦИ! Лошото е не това което написах по-горе, лошото е, че ПИШЛИГАРИ, ВЗЕЛИ КНИЖКА ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА, С ТРИ ГОДИНИ ПО-МАЛКИ ОТ ГОЛЕМИЯ МИ СИН,ЧУЛИ, ЧЕ МАРКАТА ФИАТ СЪЩЕСТВУВА, ЗАЩОТО СТРУВА 2500ЛВ БРАВОТО НА ГОРУБЛЯНЕ, се правят на СЪДНИЦИ И СЪДИИ НА ТОЗИ ФОРУМ.... това е жалкото....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар