Колеги, бива ли така, защо всяка тема с по-"неудобен" въпрос трябва да бъде заключвана, нали уж претендирате за свободен форум и тн? После редите fiat-bg.cоm форума за това и онова, че ние сме гадните, затворените, че освен банове, с друго не се занимаваме и тн...просто нямам думи, благодаря за вниманието!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно затварянето на теми и уж свободния форум.......
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
Лично аз мога да кажа няколко неща. Първо, тук има много хора, които се ..как да кажа, разкараха. Защо, не знам. По-добрият форум ли? Смешно! Внимавайте колегата модератор от Афганистан да не ви тегли по един шут, нямате право да пишете при НАС! Ние сме прости, на фюрерски начала. Ще ви дам пример. С един от Вашите МОДЕРАТОРИ, дори мисля, че е ГЛОБАЛЕН такъв, Киро ъф дъ Дей, преди време имахме все пак отношения, щото сме от един град. Или бяхме! Ама той е НАД нещата, т.е. и над ВСИЧКИ ВАС, лелелеее, вие какви сте спрямо него, никаквици и никакви. Та Киро е толкова високостоящ, че не ми даде един тел . да пием една бира да се разберем. Толкова за юриста. Влади, който беше глав. админ тук, той е пич, всъщност има и много други пичове тук, от потребителите ясно, говоря за админите, ЗДРАВКО и и ти, докога ще е така, аз бяха като заблудената риба или овца, или по принцип, вие се лишихте от НЯКОЛКО от най-добрите ви АДМИНИ и МОДЕРАТОРИ, да не говорим, че преди време точно във вашия лагер е имало гласове и против хит-ко, че бил некадърен и не ставал за модер, и wwweb се бутал между шамарите...не мислете, че кирливи ризи само вие можете да вадите. И още нещо? Защо ми пуснахте личнитееееееееееееее? Нали спамех според някои болни мозъци?
Коментар
-
blagun написа:Би ли споделил за коя тема става въпрос, че аз нещо не виждам такава Ако е тази за "модераторския екип" мисля, че там няма какво повече да се казва и да се чоплят старите рани - няма смисъл3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:blagun написа:Би ли споделил за коя тема става въпрос, че аз нещо не виждам такава Ако е тази за "модераторския екип" мисля, че там няма какво повече да се казва и да се чоплят старите рани - няма смисълBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
1115 написа:Е кажи за какво точно иде реч?Хора сме - не сме безгрешни.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
И сега какво следва...бан, заключване и на тази тема или направо триене?1115 написа:Е кажи за какво точно иде реч?Хора сме - не сме безгрешни.
Коментар
-
Orcinus
1115 написа:Е кажи за какво точно иде реч?Хора сме - не сме безгрешни.
Коментар
-
Paparac написа:1115 написа:Е кажи за какво точно иде реч?Хора сме - не сме безгрешни.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Orcinus
blagun написа:Paparac написа:1115 написа:Е кажи за какво точно иде реч?Хора сме - не сме безгрешни.
Коментар
-
Trojaneca написа:@blagun, точно за тази тема става дума. В едно развито общество, проблеми от подобно естество се преразглеждат, докато се намери решение...не се игнорират и покриват!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Orcinus
blagun написа:Trojaneca написа:@blagun, точно за тази тема става дума. В едно развито общество, проблеми от подобно естество се преразглеждат, докато се намери решение...не се игнорират и покриват!
Коментар
-
Paparac написа:blagun написа:Paparac написа:1115 написа:Е кажи за какво точно иде реч?Хора сме - не сме безгрешни.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар