Дано да се оправи, че на ден поне по половин час няма форум. Незнам какво го правят тоз сървър, но почти всеки ден има някакъв проблем с форума.Аз влизам чат-пат като реша да се поотморя малко, и то точно тогава се случва да не иска да тръгне. Днес половин час ми казваше, че няма такъв домейн, и даже ми предложи да си го купя (www.fiat-bg.org)!!!.Защо точно топхост? Ние в офиса ползваме хост.бг и никога не сме имали никакви проблеми. Разликата в цената едва ли е драстична...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво му стана пак на форума
Collapse
X
-
Immortal написа:Защо точно топхост? Ние в офиса ползваме хост.бг и никога не сме имали никакви проблеми. Разликата в цената едва ли е драстична...
Коментар
-
Под натоварване имах в предвид броя на връзките към сървъра, но това е пределно ясно...Едва ли ще задръстим която и да е връзка с писане във форум...надявам се да оправят нещата щото вече се мисли за други начини за оправяне на положението.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
В една консултация написах следното:niko_ymn написа:Нямах достъп до форума, не пак ами отново и затова се принудих да прибегна до стария форум на www.fiat-bg.C O MНикък не съм доволен от новите хостинги и от доста други неща след последното местене на форума, но това вече е друга тема.Не можех да чакам - просто за понеделник колата трябваше да е готова.Tornado написа:... защото имам и регистрации в доста други форуми.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Не пускам сплетни, а казвам, че ако го няма форума и дава всякъкви грешки ми се налага да ходя там. И аз не бях го ползвал от месеци защото и на мен тук ми е по-хубаво. Опитай се да напишеш ком тук и го постни да видиш как автоматично ще стане на орг и после пак ще говорим за сбъркани линкове. Не съм казал торнадо къде е регистриран, казвам, че има алтернативи. Колко пари трябва да съберем за да се измести на хубав хост?
Коментар
-
Е писна ми вече добре ,че hit-ko си има форум ,че да си пусна поръчката там.Ето от преди малко резултата.phpBB : Critical Error Error clearing sessions tableDEBUG MODESQL Error : 126 Incorrect key file for table ’./fiatbg_forum/phpbb_sessions.MYI’; try to repair itDELETE FROM phpbb_sessions WHERE UNIX_TIMESTAMP() - session_time >=172800 AND session_id <> ’e69d9789c89c4fe60df508f7e8349854’Line : 506File : sessions.phpFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane написа:То не знам и какви консултации даваш като един интернет адрес не можеш да напишеш. А и като го видях там няма нито едно мнение на торнадо тои даже и регистрация няма във вашия форум тъй като гледам май сте го позатрили когато сте се карали двата форума. Бъдете така добри повече никога да не си пускате сплетните тука. Тука се пише само за коли.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Е писна ми вече добре ,че hit-ko си има форум ,че да си пусна поръчката там.Ето от преди малко резултата.phpBB : Critical Error Error clearing sessions tableDEBUG MODESQL Error : 126 Incorrect key file for table ’./fiatbg_forum/phpbb_sessions.MYI’; try to repair itDELETE FROM phpbb_sessions WHERE UNIX_TIMESTAMP() - session_time >=172800 AND session_id <> ’e69d9789c89c4fe60df508f7e8349854’Line : 506File : sessions.phpСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар