Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hoв хост най-накрая !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: форум

kluchar написа:
    едва ли някой ще ти отговори ако питаш модераторите щото повечето и те не знаят поне аз съм питал не може ли да се пише някъде какво се прави от кой и колко пари струва кой плаща само в този форум ли е всичко скрито а да взимат се решения от УС?!не трябва ли да са от всички кой ги избира модератори и администратори не се знае
    Кого си питал бре господин "Правопис" или господин "Логична и разбрана мисъл"!? Всеки модератор знае или при най малка заинтересованост е могъл да узнае къде се хоства форума.Аман от твоите неадекватни, неразбрани и неуместни изказвания. Ти кой искаш да избира модераторите и администраторите!?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

wwweb написа:
      ... По принцип не е трудно да се разбере и провери, като се пусне домейнът, в който и е да е WHOIS сайт. ...
      Мерси много. Не го знаех това, а отдавна търся на един стар сайт коя е фирмата.А за форума е доста неприятно. Надявам се да го оправят бързо.

Коментар

Коментар

Rigel написа:
          kiro_of_the_day написа:
          kluchar написа:
          едва ли някой ще ти отговори ако питаш модераторите щото повечето и те не знаят поне аз съм питал не може ли да се пише някъде какво се прави от кой и колко пари струва кой плаща само в този форум ли е всичко скрито а да взимат се решения от УС?!не трябва ли да са от всички кой ги избира модератори и администратори не се знае
          Кого си питал бре господин "Правопис" или господин "Логична и разбрана мисъл"!?
          1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Преди малко се возих в една маршрутка и за 30 мин. се нагледах на толкова простотия и нетолерантност, че ми стига за 3 месеца напред!!! Влизам в този форум НЕ да чета такива постове...И съм с впечетление че господин "Логична и разбрана мисъл" винаги гледа да помогне, а не да се заяжда!
          А знаеш ли, че иска и пари за тази своя помощ!? Да изкараме така по некой лев... Вживял се е като Пътна помощ и то платена...Само че, явно колегите които е ощипал са над тези неща и не пишат във форума.В горния му пост прозира (доколкото може да се разбере какво е написал) плоска лъжа. Да не говориме пък, че изказването му е абсолютно неадекватно. Ти нещо разбра ли от него!? Ако си разббрал - сигурно или си по-умен от мен или си телепат.За времето, нервите и т.н които съм отделил за този форум все имам право да нахокам някогоза несвързаните му изказвания.А твоят пост е в противоречие с правилата - ако си недоволен от тона ми - би трябвало да се свържеш с Администратор.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Rigel написа:
            kiro_of_the_day написа:
            kluchar написа:
            Кого си питал бре господин "Правопис" или господин "Логична и разбрана мисъл"!?
            1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Преди малко се возих в една маршрутка и за 30 мин. се нагледах на толкова простотия и нетолерантност, че ми стига за 3 месеца напред!!! Влизам в този форум НЕ да чета такива постове...И съм с впечетление че господин "Логична и разбрана мисъл" винаги гледа да помогне, а не да се заяжда!
            А знаеш ли, че иска и пари за тази своя помощ!? Да изкараме така по некой лев... Вживял се е като Пътна помощ и то платена...Само че, явно колегите които е ощипал са над тези неща и не пишат във форума.В горния му пост прозира (доколкото може да се разбере какво е написал) плоска лъжа. Да не говориме пък, че изказването му е абсолютно неадекватно. Ти нещо разбра ли от него!? Ако си разббрал - сигурно или си по-умен от мен или си телепат.За времето, нервите и т.н които съм отделил за този форум все имам право да нахокам някогоза несвързаните му изказвания.А твоят пост е в противоречие с правилата - ако си недоволен от тона ми - би трябвало да се свържеш с Администратор.

Коментар

Re: хост

kluchar написа:
              вчера на събирането имаше колега където предложи да се сложи на негов сървър дори без пари и никакви ограничения подържа сайтовете на много министерства и организации може да се помисли и по това
              Ключарче остави ги да си чукат главите ..

Коментар

форум

:D
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                X