Тези ми размисли се породиха след като пуснах вчера обява, че си продавам колата. Реших да си купувам Мултипла и за целта трябва да си продам мареата. Прегледах обявите, които са пуснати за продажби на автомобили и написах моята. Незнайно защо някой решил да премахне темата ми. Няма обяснение нищо. Обявата ми с нищо не се различава от другите. Цената била висока - трябваше да напиша 200лева ли? Всеки е свободен да си иска колкото той си реши или евентуално да обяви цена върху която после да се правят корекции. Пробвах се да кача и снимки, но нещо не се получи -не съм толкова на ти с компютрите. Днес проверявам и виждам, че темата е премахната без да ми е обяснена причината за това. Този ли беше свободния форум или не? От 2005г. следя форума на фиат. Това, че нямам хиляди мнения в него не значи, че съм по-малко любител или както се казва фен на тези автомобили от останалите. Съвсем логично идва и въпроса ми каква беше идеята на този форум, целта за създаването му и разликата с ОНЗИ? Или се блъскаме в гърдите с думите "Ние сме по-добрите, по - свободните" и тн. и тн. Май сме си същите. Вярно става въпрос за премахната най-обикновена обява в раздел "Продава", но .....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По - добрия форум??!!
Collapse
X
-
Според мен е станала грешка. Не виждам нищо нередно в обявата освен това, че не си посочил начин за връзка. Защо не се свърза с някой от модераторите на раздела?Ама не - трябва веднага да се вдигне врява до небесата... Връщам обявата в раздела, а ти посочи начин за връзка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: По - добрия форум??!!
rossto написа:Тези ми размисли се породиха след като пуснах вчера обява, че си продавам колата. Реших да си купувам Мултипла и за целта трябва да си продам мареата. Прегледах обявите, които са пуснати за продажби на автомобили и написах моята. Незнайно защо някой решил да премахне темата ми. Няма обяснение нищо. Обявата ми с нищо не се различава от другите. Цената била висока - трябваше да напиша 200лева ли? Всеки е свободен да си иска колкото той си реши или евентуално да обяви цена върху която после да се правят корекции. Пробвах се да кача и снимки, но нещо не се получи -не съм толкова на ти с компютрите. Днес проверявам и виждам, че темата е премахната без да ми е обяснена причината за това. Този ли беше свободния форум или не? От 2005г. следя форума на фиат. Това, че нямам хиляди мнения в него не значи, че съм по-малко любител или както се казва фен на тези автомобили от останалите. Съвсем логично идва и въпроса ми каква беше идеята на този форум, целта за създаването му и разликата с ОНЗИ? Или се блъскаме в гърдите с думите "Ние сме по-добрите, по - свободните" и тн. и тн. Май сме си същите. Вярно става въпрос за премахната най-обикновена обява в раздел "Продава", но .....
Коментар
-
rossto написа:Вече се извиних за което, не искам да се заяждзам, прав си. Както казах "незнанието на закона не оправдава извършителя". Ще изкупя вината си с по бира - ако е достатъчно, ако успея да дойда на феста
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар