Нищо не съм писал в профила си относно какво карам а пише, че карам количка к’ви са тия глупости за бога?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил?
Collapse
X
-
Re: Профил?
jblmusic написа:Нищо не съм писал в профила си относно какво карам а пише, че карам количка к’ви са тия глупости за бога?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
jblmusic написа:Ейййй мерси много изплаших се тая количка ми навява някви други мисли , на които не им е сега времето за тва .То май повече се пише за проблеми в форума така, че не искам да ставам маниак.
Коментар
-
Уж днес не е жега, а на Вас какво Ви става нещо не мога да разбера ...Един обвинява, че се чели ЛС, друг казва, че му писали в профила, а то накрая какво излезе?Стига дигахте пушек за щяло и нещяло ... не че искам да обидя някой, ама аре стига рипахте на нож по този начин. Четете, интересувайте се преди това или поне питайте по-спокойно, моля Ви!
Коментар
-
wwweb написа:Уж днес не е жега, а на Вас какво Ви става нещо не мога да разбера ...Един обвинява, че се чели ЛС, друг казва, че му писали в профила, а то накрая какво излезе?Стига дигахте пушек за щяло и нещяло ... не че искам да обидя някой, ама аре стига рипахте на нож по този начин. Четете, интересувайте се преди това или поне питайте по-спокойно, моля Ви!
Коментар
-
jblmusic написа:Благодаря soulkeeper наистина съм нов и колата я имам от месец и малко все още не и разбирам много и си ме вълнуват доста неща по нея.Надявам се да срещна приятели тук отворени към съвети и след време и да се запознаем и на живо нали това е целта на форума?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
jblmusic написа:Благодаря soulkeeper наистина съм нов и колата я имам от месец и малко все още не и разбирам много и си ме вълнуват доста неща по нея.Надявам се да срещна приятели тук отворени към съвети и след време и да се запознаем и на живо нали това е целта на форума?
Коментар
-
deadairplane
-
Добър въпрос вчера си сложих първата музика в колата един връткофон /топла и студена вода/ с две копчета мисля че някъде писах колата ми е от съвсем скоро и още не е дошло времето на тая марка в колата иначе отноно въпроса ти не нямам просто съм голям фен на тази марка от доста време това еPunto 1.4 gt
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар