Здравейте колеги какво стана този път дано да е било профилактика и освежаване на форума.Питах колега по кюто дали знае нещо и той ми отговори ,че форума бил умрял вярно ли е.МОДЕРИРАНОМестя темата в "За форума", където и е мястото.wwweb
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форума потъна отново не е хакнат
Collapse
X
-
Много ми се видяха тия 4-5 дни.Първите два дни тукашните доставчици на нет имаха проблеми със скъсани кабели,после се оказа ,че форумчето го няма и направо имах чувството ,че ми няма едната ръка.Толкова съм свикнал с него.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
wwweb написа:Ако не се лъжа администрира интернет кафето на Здравко. Във форума не влиза. За момента той беше единственият, който имаше физически достъп до машината и който се отзова за справяне с проблема. Аз нямах възможност, защото съм в Благоевград, а Здравко е някъде на почивка
Коментар
-
Предлагам всички редовни потребители или просто хора, които искат да помогнат да съберем пари и да купим още един (или направо 2) хард за Mirror-Raid - така няма да се губи информация - ако се съберем хора - имате 10 лв от мен (не са много, но от сърце, пък и все пак съм на 17 и имам възможност да работя само лятото )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар