Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предлагам смяна на template-a на Fiat-BG.ORG

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

харесва ми! БРАВО!само единия тахиметър може да го направите оборотомер, а другия го направете поне до 260 км/ч
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=143530#143530

Коментар

Идеален е темплейта и когато оправите обортомера няма да има равен А защо не сложите линк-а за БГТоп класацията някъде в хедъра, така че да е видим не само от индекса?... и по възможност да е с бял цвят, че да се откроява или по-точно набива на очи

Коментар

дали сега ще има и нови стикери? Браво евала много е готин сега да ти е кеф да го гледаш, а не онова постно синьо.

Коментар

handel написа:
            дали сега ще има и нови стикери?
            Ще има

Коментар

Няклолко забележки/предложения от мен,Tози текст(бутуни) примерно не изпъкват много добре на общият фон и малко ми се губят, а аз ползвам основно тях за навигация.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ Форуми » Предложения за форумаИначе добре е станал скина, малко са големи иконите на темите и се разтегля доста екрана и и ма нужда от допълнително скролиране, а и с тези 2 спидометръа горе показващи само 50 , че и разграфени само до 160, нали не караме лади колеги
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

wwweb написа:
                Anaboliy написа:
                а какво стана с гаража
                Гаража трябва да го преправям, че да тръгне със скина. Като стане ще го пусна.А за оборотомера вече казах - пъроначалната идея беше да има оборотомер и километраж, но оборотомера направо го забравихме. При първа възможност ще го оправим това ...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Скина е чудесен

Скина е чудесен - много приятна мека тоналност, единственото, което мога леко да упрекна, е така нареченото breadcrumbs (пътечката ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ Форуми » Предложения за форума » ххххххх ), която е важна като навигация. Би било хубаво да се увеличи размера на шрифта и да се избере контрастен цвят.Другото, което би могло да се желае, е дървовиден режим на форума, обаче оригиналното phpBB не поддържа такъв. Ако евентуално решите за нещо такова, знам технологията в подробности.Също така, мога да ви бъда от полза по отношение уеб-дизайн, графичен дизайн, банери и прочее. И не на последно място - здравейте на всички, форумът е чудесен и извънредно полезен.
                  Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

И аз барабар Петко с мъжете..Да рипортна за един бъг.Като получа Л.С. не ми излиза прозорец със съобщение за получено такова ( в профила ми е маркирано да извежда такъв).
                    Настоящата - Ford Focus ST
                    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                    Франкенщайн - R.I.P.
                    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

wwweb написа:
                      Ами ще оставим опция за избор на скин ... няма проблем
                      да report-на bug, при мене няма опция за смяна на скина...т.е. има, ама избора е само един п.с. знам че е гадно да се поддръжа повече от един скин, особено ако има и допълнително модове, но няма драма да има един официален скин със всичките му екстри и красиви джвъчки, и като избор стандартния който да е "unsupported", т.е. без красотии, без поддръжка (ако на някой не му работи нещо на неофициалния скин, да си е негов проблем)п.с. все пак не вярвам да съм единствен дето предпочита readability, и contentp.p.s ама ако съм пък единствен няма драма, ще се спася поединично (firefox-a не е лош browser)
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101168

Коментар

Working...
                      X