харесва ми! БРАВО!само единия тахиметър може да го направите оборотомер, а другия го направете поне до 260 км/ч
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предлагам смяна на template-a на Fiat-BG.ORG
Collapse
X
-
Няклолко забележки/предложения от мен,Tози текст(бутуни) примерно не изпъкват много добре на общият фон и малко ми се губят, а аз ползвам основно тях за навигация.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ Форуми » Предложения за форумаИначе добре е станал скина, малко са големи иконите на темите и се разтегля доста екрана и и ма нужда от допълнително скролиране, а и с тези 2 спидометръа горе показващи само 50 , че и разграфени само до 160, нали не караме лади колеги
Коментар
-
wwweb написа:Anaboliy написа:а какво стана с гаражаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Скина е чудесен
Скина е чудесен - много приятна мека тоналност, единственото, което мога леко да упрекна, е така нареченото breadcrumbs (пътечката ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ Форуми » Предложения за форума » ххххххх ), която е важна като навигация. Би било хубаво да се увеличи размера на шрифта и да се избере контрастен цвят.Другото, което би могло да се желае, е дървовиден режим на форума, обаче оригиналното phpBB не поддържа такъв. Ако евентуално решите за нещо такова, знам технологията в подробности.Също така, мога да ви бъда от полза по отношение уеб-дизайн, графичен дизайн, банери и прочее. И не на последно място - здравейте на всички, форумът е чудесен и извънредно полезен.Brava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
И аз барабар Петко с мъжете..Да рипортна за един бъг.Като получа Л.С. не ми излиза прозорец със съобщение за получено такова ( в профила ми е маркирано да извежда такъв).Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
wwweb написа:Ами ще оставим опция за избор на скин ... няма проблем
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар