Не познавам лично Митко и от скоро посещавам форума редовно,от нещата които се написаха останах с впечатление че ви е бил приятел,помагал ви е и в един момент прави някои лоши постъпки и край на всичко,чел е лични съобщения,спирал е форума и незнам си още какво,относно личните никак не е тактично към вас,когато аз познавам някои добре винаги ми е интересно какви писма би имал в пощата какво има на компа и т.н.,ако той не ви познаваше едвали щеше да има интерес към личните,замисляйки се над нещата ако имате възможност например да разгледате пощата на някой добър приятел,ще ви е интересно какво има вътре ,може да го сторите може и да не го направите,така и с личните,едва ли е чел на всички ,по скоро го е правил на хората които сте му били познати или приятели,с тези думи никак не го оправдавам,но понякога човек има право и на втори шанс,останал съм със впечатление че той е голям фен на марката и създател на форума,нека не го оплюваме ,не падайте на нивото на ученик от 5 клас.Незнам дали сте за или против,то ще се се разбере в следващите постове,аз лично каня Митко в този форум със собствения му ник и ако той се съгласен нека говори открито пред вас,да се извини или признае грешките си, и може би ще му простите или отхвърлите отново.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно Ferrari
Collapse
X
-
1115 написа:Не си дочел - това не му е за първи път.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Replay написа:Не познавам лично Митко и от скоро посещавам форума редовно,от нещата които се написаха останах с впечатление че ви е бил приятел,помагал ви е и в един момент прави някои лоши постъпки и край на всичко,чел е лични съобщения,спирал е форума и незнам си още какво,относно личните никак не е тактично към вас,когато аз познавам някои добре винаги ми е интересно какви писма би имал в пощата какво има на компа и т.н.,ако той не ви познаваше едвали щеше да има интерес към личните,замисляйки се над нещата ако имате възможност например да разгледате пощата на някой добър приятел,ще ви е интересно какво има вътре ,може да го сторите може и да не го направите,така и с личните,едва ли е чел на всички ,по скоро го е правил на хората които сте му били познати или приятели,с тези думи никак не го оправдавам,но понякога човек има право и на втори шанс,останал съм със впечатление че той е голям фен на марката и създател на форума,нека не го оплюваме ,не падайте на нивото на ученик от 5 клас.Незнам дали сте за или против,то ще се се разбере в следващите постове,аз лично каня Митко в този форум със собствения му ник и ако той се съгласен нека говори открито пред вас,да се извини или признае грешките си, и може би ще му простите или отхвърлите отново.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:... Да физически го е създал...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Да ... май е било така наистина.Доколкото знам, домейна е регнат от Димитър, а Мариан е инсталирал самия форум.Но това реално са подробности, които не са от кой знае какво значение.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Fiat 127 написа:Kuku написа:Аз съм ЗА "Ferrari" да стане "Mitko" П.П.А на мен понеже не ми е правил никога, никакви услуги, аз моа ли да му е*а майката като го вида
Коментар
-
Като се наговорим и тук - предлагам и тази тема да отиде при другите.И понеже се касае за изключение от правилата - анкета ли ще правим - какво ли...!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Kuku написа:Не би било лощо да вмъкнеш една анкетка в началото на темата, ’щото явно натам вървят нещатаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аз мисля че и без анкета ще минем... В края на краищата аз го помолих да почне начисто с нов ник, а той смени ника си на Ferarri.Не виждам нищо некоректно в това да му върнеме ника на Mitko.Просто ще се извърши действие, реципрочно на неговото!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар