нека в правилата на форума се включи изискване като се продава нещо/кола или каквото и да е/ да трябва да се посочи цена. така ми е много глупаво- продава се касетофон/примерно/, харесвам го, обаче не пише цена. еми аз лично си отминавам обявата. сеа ако взема да звъня на всяка оферта, която ми харесва най-малкото е неудобно за продавача да го притеснявам, освен това кому е нужно да се крие цената?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за обявите в продава
Collapse
X
-
Re: за обявите в продава
pakumba написа:нека в правилата на форума се включи изискване като се продава нещо/кола или каквото и да е/ да трябва да се посочи цена. така ми е много глупаво- продава се касетофон/примерно/, харесвам го, обаче не пише цена. еми аз лично си отминавам обявата. сеа ако взема да звъня на всяка оферта, която ми харесва най-малкото е неудобно за продавача да го притеснявам, освен това кому е нужно да се крие цената?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Я виж пак правилата! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10272"Ще се трие, ако няма цена" - виж 2.
Коментар
-
rustson написа:pakumba написа:ми супер, аз не съм ги чел и няма и да ги прочета ....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ми супер, аз не съм ги чел и няма и да ги прочета ама поне съм гледал, че не се спазва това. сетих се от темата за учебното волво, това е първата тема със забележка за цена. как да е вече всичко е ясно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар