Питането ми е породено от това, че има доста стари теми, в които съществуват линкове с домейна fiat-bg..COM. По този начин другия форум трупа посещения за наша сметка. Реших да Ви попитам дали сте съгласни да се направи това ... но знайте, че вече при всяко написване на fiat-bg..COM ще излиза автоматично fiat-bg.org. Гласувайте и си кажете мнението ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да сменим ли линковете в темите от .com на .org?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dude
Re: Да сменим ли линковете в темите от .com на .org?
wwweb написа:Питането ми е породено от това, че има доста стари теми, в които съществуват линкове с домейна fiat-bg..COM. По този начин другия форум трупа посещения за наша сметка. Реших да Ви попитам дали сте съгласни да се направи това ... но знайте, че вече при всяко написване на fiat-bg..COM ще излиза автоматично fiat-bg.org. Гласувайте и си кажете мнението ...
Коментар
-
dude написа:wwweb написа:Питането ми е породено от това, че има доста стари теми, в които съществуват линкове с домейна fiat-bg..COM. По този начин другия форум трупа посещения за наша сметка. Реших да Ви попитам дали сте съгласни да се направи това ... но знайте, че вече при всяко написване на fiat-bg..COM ще излиза автоматично fiat-bg.org. Гласувайте и си кажете мнението ...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
dude написа:Убеди ме, че ръчно ще прегледаш над 130 000 мнения и ше ти повярвам. Обвинявахте администрацията на другия форум, че модифицира директно базата. Аз искам да видя как ще прегледаш и оправиш на ръка 130 000+ мнения.Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95
Коментар
-
dude
wwweb написа:Това е от другия форум и потребителя се е обявил като ilkor ... не знам колко е истина!П.С. Пич, ако наистина си брата на Митко няма да ти кажа как става номера, ако това ти е целта ... плюс това корекцията е направена още по обед и не чрез базата ...
Коментар
-
dude написа:Убеди ме, че ръчно ще прегледаш над 130 000 мнения и ше ти повярвам. Обвинявахте администрацията на другия форум, че модифицира директно базата. Аз искам да видя как ще прегледаш и оправиш на ръка 130 000+ мнения.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар