Аз се ровя доста из нета и смея да твърдя че мога да намеря доста неща. Но не винаги мога да шервам от своя компютър. Как стои въпроса със въпросния сървър, всеки ли може да ъплоудва или само модератори??? Аз ще мога ли ако имам файлове които ги няма на сървъра?
Качих Repair i Service manual за Fiat Siena,Albea,Palio - само бензиновите варианти и за съжаление на полски. Засега не съм го намерил на английски или още по-добре на български. Но след разговор с един продавач на документация се оказа, че няма на български книжка.
В най скоро време ще има такава функционалност. "Истинска" секция за изтегляне и възможност за споделяне на интересни материали.
Хайде де, откога я чакаме
Хайде, че имам много ценна информация за притежателите на Фиат Купе
Колеги, давайте каквото имате ценно, да го качваме. Качете го някъде и ние ще си го дръпнем, пуснете по едни линк на лични с това, което смятате че е ценно. Така ще процедираме по секюрити причини. Пуснете ни по едно лично, на мен или на ilkor с линк.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
В най скоро време ще има такава функционалност. "Истинска" секция за изтегляне и възможност за споделяне на интересни материали.
Хайде де, откога я чакаме
Хайде, че имам много ценна информация за притежателите на Фиат Купе
Колеги, давайте каквото имате ценно, да го качваме. Качете го някъде и ние ще си го дръпнем, пуснете по едни линк на лични с това, което смятате че е ценно. Така ще процедираме по секюрити причини. Пуснете ни по едно лично, на мен или на ilkor с линк.
Ще ти ги пратя по СКАЙП
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар