Значи гледам много потребители от година година и нещо са регистирани без да са писали и едно мнение. Дали няма да е по-добре да се изтрият тези потребители. Все пак нищо не пишат само седят като потребители - фактически те не са потребители, а са регистрирани само, за да могат да четът. Нали едно време не можеше да се влиза и само да се чете без да си регистриран.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потребители без мнения
Collapse
X
-
Re: Потребители без мнения
Fiat 127 написа:Значи гледам много потребители от година година и нещо са регистирани без да са писали и едно мнение. Дали няма да е по-добре да се изтрият тези потребители. Все пак нищо не пишат само седят като потребители - фактически те не са потребители, а са регистрирани само, за да могат да четът. Нали едно време не можеше да се влиза и само да се чете без да си регистриран.Значи гледам много потребители от година година и нещо са регистирани без дае са писали и едно мнениеFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
-
Re: Потребители без мнения
as_novo написа:Fiat 127 написа:Значи гледам много потребители от година година и нещо са регистирани без да са писали и едно мнение. Дали няма да е по-добре да се изтрият тези потребители. Все пак нищо не пишат само седят като потребители - фактически те не са потребители, а са регистрирани само, за да могат да четът. Нали едно време не можеше да се влиза и само да се чете без да си регистриран.Значи гледам много потребители от година година и нещо са регистирани без дае са писали и едно мнение
Коментар
-
pugsy написа:твърдо да не се трият никакви потребителитези хора може само да четат и в един момент решават а напишат нещо и хом нямат регистрацияаз съм твърдо да не се трият потребители,мнения,постове и абсолютно всичко
Коментар
-
Сървъра не се товари. Аз специално съм на мнение, че не е редно да трием никовете на хората. Наистина има доста неактивни, но утре ако влязат и видят, че акаунта им е изтрит ще бъди кофти. По-добре да си има една регистрация, която евентуално да ползва 1 път на 2 години, вместо да влезе, да му стане криво, че няма акаунт и пак да се регистрира ...
Коментар
-
wwweb за пореден (3-ти) път ме изпреварваш. Може в някой бъдещ момент да се видят потребителите, които не са влизали след регистрацията си, никога, и да се изтрият, но това предполагам ще стане като прескочим 100 000 регистрираниLancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95
Коментар
-
Аз също съм против да се трият потребители, защото аз например около 4-5 месеца нямах интеренет в къщи, а на работа имах проблем с форума - админа ли го беше забранил, що ли тогава не се разбра, но не можех да влизам. Когато си пуснах пак нета в къщи (в другото къщи - в Ямбол) си стоях регистриран.От друга страна има доста потребители, които наистина никога не влизат. Примера е съседът ми в сливен, който кара Ланча. Регистрира се веднъж в къщи във форума на Ланча, и повече никога не е влизал. А и компютър няма у тях дори... И да си пусне някога интернет, едва ли ще помни точно с какъв ник и парола се е (съм го) регистрирал.Друг пример са един и същ потребител, който има няколко подобни ника - по лесно е като си забравиш потребителското име да си регистрираш нов потребител, отколкото да се мъчиш да се сетиш. Аз затова навсякъде съм си Immortal.Но все пак - по-добре да стоят хиляди непотребни потребители, отколкото да се затрие един валиден (то стана като в съда .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар