Админчета, не знам аз ли съм тъп или пък съм кьорав(казано по нашенски) ама не мога да видя откъде се закачат фаилове (картинки) във форума. ПОМОЩ!Ако въпроса е тъп, сори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Админчета помощ!
Collapse
X
-
Да ама нямам такива рабти. Пратих ти на мейла какво виждам. Не знам дали не е от профила ми.ПП - нещо и в БОЛА не мога да качвам в моменте - вади ми 0 стойности за размер.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
mariobg
-
mariobg
-
Re: АХАМ,....
mariobg написа:Готов си, не си го виждал защото си използвал старият скин на форума, където не съм редактирал файловете, за да работи мода, промених ти скина и всичко вече трябва да ти е ок!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Humppa
-
mariobg
-
Re: ПРИКАЧВАНЕ НА ФАЙЛОВЕ
mariobg написа:Humppa: Какъв размер и вид файл се опитавш да качиш???(погледни снимката която прилагам, за теб съм сложил една стрелка да видиш къде да чукнеш и да разбереш какво е разрешено и до каква големина)Yavor: Ето ти снимка на менюто за прикачване на файлове: п.с. За повече инфо прочетете "Въпроси/Отговори"Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
mariobg
-
Mario, извинявай за работата която ти създадох, но в началото наистина никъде не можех да качвам файлова, а после явно вече бях приел проблема за даденост. Сега всичко е наред. Искам само оабче да кажа че едва ли повече от 20% от хората обръщат внимание на тези надписи отдолу - аз знам че ги има, видял съм ги , ама не ги препрочитам. Чесно казано не знаех че в различните категории има различни права, а от друга страна това се получи май след ъпдейтването на форума - обаче нека сме чесни - вие админите казахте само: вече можете да качвате файлове, обаче никои никъде нбе спомена че има разлика. Аз май бях един от първите дето изрева - изобщо обаче не можех никъде, кълна се. В крайна сметка благодаря за съдействието обаче искам нещо да ти каж а: АЛО МОМЧЕНЦЕ, ТИ С КАКВО ПЛАШИШ ХАСКОВСКИЯ ШАМПИОН НА 3Х100 С ШОПСКА САЛАТА! Ако наистина имаш път насам, обади се, за мен ще бъде удоволствие да се почерпим. Аз лично много съжалявам че никак нямам възможност да идвам на срещи в София, но моите пътувания до там са винаги служебни и все времето не стига. Чакам да се организира някой автопоход до някъде наблизо та да се включа и аз.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар