Само предлагам а вие преценете дали е възможно и редно.Когато някой получи лично съобщение индикацията за броя съобщения да се откроява в някакъв друг цвят а не в бял ,че дори и ас не оръщам внимание по някога .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За форума
Collapse
X
-
sasco
-
Ето един полезен MOD, чрез който ясно ще се виждат нови съобщения + други неща, ако решат админите.http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic...er=asc&start=0
Коментар
-
doofiat написа:sasco написа:Аз ЛС не получавам,така че ми е все тая дали АС ще имам друг цвят...FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Pecho написа:А защо просто не си настроите в профила да ви излиза съобщение в нов прозорец?(Профил, Отвори прозорец при ново лично съобщение: -> Да)Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
При мен са активирани опциите за ЛС, но нито ми изкача нов джам, нито ме уведомява за ново лично съобщение. А това, че не се вижда ясно това "Лични Съобщения (1)" е факт. В неделя пратих ЛС на hit-ko за едни части и още нямам отговор от него, като съм сигурен, че човека все още не е видял, че съм му писал, защото съобщението ми продължава да бъде в папка "Изпратени", но не и в "Получени" ...
Коментар
-
wwweb написа:При мен са активирани опциите за ЛС, но нито ми изкача нов джам, нито ме уведомява за ново лично съобщение. А това, че не се вижда ясно това "Лични Съобщения (1)" е факт. В неделя пратих ЛС на hit-ko за едни части и още нямам отговор от него, като съм сигурен, че човека все още не е видял, че съм му писал, защото съобщението ми продължава да бъде в папка "Изпратени", но не и в "Получени" ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар