Аре, взехме да си говорим и пишем глупости, така ,че ша Ви замоля по темата... ако се е изчерпала и няма какво да се каже и предложи КАТИНАР!Изяснете си ако обичате, какво е КОНСУМАТИВ И ИНВЕСТИЦИЯ в автомобилчетата Ви и си направете сметката! Не се приема да се увеличават темите, защото има предостатъчно информация ,а и всеки юнак , който си купи БРАВО/БРАВА започва с тези неща... ! докога ли?! В Италия не ги карат толкоз вече!Уверявам Ви ,че карат повече старата Панда!!! Това го приемете като шега, макар , че е истина! Върнах се на 27-ми от Милано.Успех на всички ентусиасти, успешна Нова година и по-малко проблеми! :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов раздел?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Nino написа:Аре, взехме да си говорим и пишем глупости, така ,че ша Ви замоля по темата... ако се е изчерпала и няма какво да се каже и предложи КАТИНАР!Изяснете си ако обичате, какво е КОНСУМАТИВ И ИНВЕСТИЦИЯ в автомобилчетата Ви и си направете сметката! Не се приема да се увеличават темите, защото има предостатъчно информация ,а и всеки юнак , който си купи БРАВО/БРАВА започва с тези неща... ! докога ли?! В Италия не ги карат толкоз вече!Уверявам Ви ,че карат повече старата Панда!!! Това го приемете като шега, макар , че е истина! Върнах се на 27-ми от Милано.Успех на всички ентусиасти, успешна Нова година и по-малко проблеми! :PFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Roko написа:Не знам! Аз правя разлика между консуматив и резервна част!!! Преди малко разглеждах един сайт с авточасти! Хората са ги разделили на отделни части нещата: ходова част, двигател, консумативи и т. н.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар