Здравейте, какво бихте казали да се състави нов раздел: "Масла, филтри, ремъци, накладки и т. н."? Така вече няма в раздел "Консултации" да питаме "това масло става ли" или "какво масло да сложа ..." Раздела може да съдържа инфо за цени, производители, препоръки от производителя и т. н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов раздел?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък мисля, че като дойде следващия екземпляр с въпрос "Това масло става ли за фиата?" трябва да му се наврат клечки под ноктите за да стои далеч от клавитурата! По темата: ПРОТИВ!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
donnna написа:и аз съм за...онзи ден зададох 1 въпрос за масло арал блу троник - 0 внимание!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Roko написа:Пак казвам, би било добре да има раздел за консумативи! Ще ни бъде по-лесно!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sachma написа:Раздел за консумативи чак не, ама една важна тема(отделна) за взаимозаменяемост на части мисля ще е от полза.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Roko написа:Приятелю, не смятам, че един съединител или пък покупката ма амортисьори е консуматив! Консумативи са маслата, крушки и т.н. Явно темата не Ви се хареса! А да се караме, смисъл няма. Оттеглям предложението си!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Roko написа:Приятелю, не смятам, че един съединител или пък покупката ма амортисьори е консуматив! Консумативи са маслата, крушки и т.н. Явно темата не Ви се хареса! А да се караме, смисъл няма. Оттеглям предложението си!!!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар